Polisler, evlilik sertifikası aldı

Polisler, evlilik sertifikası aldı -Şahinbey Belediyesi tarafından sürdürülen Evlilik Okulu projesi çerçevesinde 120 polise sertifika verildi


GAZİANTEP (A.A) - Şahinbey Belediyesi tarafından sürdürülen Evlilik Okulu projesi çerçevesinde 120 polise sertifika verildi.
     Şahinbey Belediyesinden yapılan açıklamada, Gaziantep Emniyet Müdürlüğü MOBESE Merkezinde sertifika töreni düzenlendi.
     Açıklamada görüşlerine yer verilen AK Parti Gaziantep Milletvekili Derya Bakbak, evlilik müessesesinin çok önemli olduğunu, son yıllarda boşanmalarda yaşanan artışa dikkati çekti. Boşanmaların önüne geçilmesi ve mutlu ailelerin oluşturulması noktasında Evlilik Okulu projesi önemine vurgu yapan Bakbakt, Umudumuz boşanmaların yaşanmaması ve mutlu ailelerin oluşmasıdır ifadelerini kullandı.
     Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu da projeyle mutlu bir aile ve huzurlu bir toplumu amaçladıklarını belirtti. Tahmazoğlu, çalışmanın 3 yıldan beri belediye çatısı altında Zirve Üniversitesi, Milli Eğitim Müdürlüğü, Emniyet Müdürlüğü, İl Sağlık Müdürlüğü ve İl Müftülüğünün desteğiyle devam ettiğini kaydetti.
     Bilgisayar eğitimi almak için dahi aylarca kursa gidildiğine işaret eden Tahmazoğlu, şunları kaydetti:
     Hayatımızın en önemli dönüm noktası olan evlilikte hiçbir şekilde eğitim alınmıyordu. Biz de bu konuda evlenecek ve evli çiftlerimize evlilik okulumuzla eğitimler veriyoruz. Şahinbey Belediyesi olarak şu ana kadar 3 bin 500 kişiye bu eğitimleri verdik. Evlilik Okuluna katılan 2 yıllık evli bir hanım kardeşimiz bana şunu dedi; Eşimle evlendiğimiz günden şimdiye kadar yaptığım işlerden dolayı bana hiç teşekkür etmemişti ama bu eğitimi almaya başladıktan sonra bana teşekkür etmeye başladı dedi. Bu eğitim seminerlerinin verilmesinde bizlere destek olan kurumlara katılımlarınızdan dolayı teşekkür ediyorum.
     Tören sonunda seminerlerini tamamlayan polis memurlarına sertifika verildi.
    
     Muhabir: Adem Yılmaz
     Yayıncı: Sevil Çelik
<< Önceki Haber Polisler, evlilik sertifikası aldı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER