Polislikte Uygulamalı Durum Eğitimi

Polislikte Uygulamalı Durum Eğitimi -Bartındaki tatbikatta, polis ekipleri bıçaklı saldırganı etkisiz hale getirdi


BARTIN (A.A) - Bartında Polislikte Uygulamalı Durum Eğitimi kapsamındaki tatbikatta, polis ekipleri bıçaklı saldırganı etkisiz hale getirdi.
     İl Emniyet Müdürlüğünce 16 polis memuruna verilen eğitim sonrasında, Polisevinde tatbikat yapıldı.
     Senaryo gereği, banka kredisi için kefil olduğu arkadaşının borcunu ödememesi nedeniyle bunalıma giren ve bıçakla etrafa saldıran bir kişi olduğu ihbarını alan polis ekipleri olay yerine gitti.
     Emniyet ekipleri, burada arkadaşını bıçakla yaralayan şahsı kontrol altına almak için çaba gösterdi. Bir süre sonra saldırgan etkisiz hale getirilerek gözaltına alındı.
     Emniyet Müdürü Mehmet Altınok, gazetecilere yaptığı açıklamada, karakol ve asayiş ekiplerine verdikleri eğitimle ekiplerin bir olaya müdahale ederken kendi ve çevre güvenliği emniyetini maksimum düzeyde sağlamasını amaçladıklarını söyledi.
     Haziran sonuna kadar 180 polisin eğitimden geçeceğini ifade eden Altınok, Ekiplerimizi, başarılı sonuçlandırdıkları tatbikattan dolayı tebrik ediyorum. Halkın huzur ve güvenliğini sağlamak için her türlü tedbiri alıyoruz. Eğitimler periyotlar halinde devam edecek dedi.
     Tatbikat sonrasında eğitime katılan polislere Altınok ve şube müdürleri tarafından sertifikaları verildi.
    
     Muhabir: Selim Bostancı-Kasım Sakallı
     Yayıncı: Erdinç Aksoy
<< Önceki Haber Polislikte Uygulamalı Durum Eğitimi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER