PTTden Kart bizden göndermesi sizden kampanyası

PTTden Kart bizden göndermesi sizden kampanyası


OSMANİYE (A.A) - PTT Genel Müdürlüğü, bir zamanlar bayramlar, yeni yıl ve özel günlerin vazgeçilmez parçası olan kartpostal ve mektupları unutturmamak için öğrencilere yönelik kampanya düzenledi.
     Osmaniyenin Kadirli ilçesinde, PTT yetkilileri tarafından Kart bizden göndermesi sizden kampanyası kapsamında tespit edilen 8 ilköğretim okuluna bin 200 adet kartpostal ücretsiz dağıtıldı.
     Kartpostal dağıtılan okullardan Rasim Ünal İlköğretim Okulu öğrencileri, kampanya kapsamında kartpostalları yazarak, sevdiklerine göndermenin mutluluğunu yaşadılar.
     PTT Müdür Vekili Erhan Sarız, AA muhabirine yaptığı açıklamada, öğrencileri akraba ve tanıdıklarına kartpostal göndermeye teşvik etmek amacıyla ücretsiz dağıtım kampanyası başlattıklarını ve öğrencilerin yoğun ilgisinin kendilerini mutlu ettiğini söyledi.
     Kampanya ile teknoloji karşısında unutulmaya başlayan mektup veya kartpostal gönderme kültürünü tekrar canlandırmaya başladıklarını anımsatan Sarız, şunları kaydetti.
     Bu kampanya ile unutulmaya başlayan alışkanlıklarımızı tekrar yaşatmayı amaçlıyoruz. Öğrencilerimize ve emeği geçenlere teşekkür ediyoruz. Özel günler insanların birbiriyle kaynaşmasına ve sıcak duyguların yaşanmasına vesile oluyor. O sıcak ve duygusal anların yaşanmasına en çok kendi ellerimizle içimizden geldiği gibi yazdığımız kartpostallar daha ayrı bir ayrıcalık katıyor. Bunun için PTT olarak bu geleneği yaşatmak amacıyla böyle bir kampanya başlattık. Öğrencilerimize hediye ettiğimiz kartları sadece 50 kuruş pul ücreti ödeyerek sevdiklerine gönderiyorlar. Bu kampanyada emeği geçenlere ve öğrencilerimize ilgilerinden dolayı teşekkür ediyoruz.
     Okul Müdürü Ahmet Kütükoğlu ise öğrencilerin yoğun ilgi gösterdiği bu tür faaliyetlerin artarak devam etmesini isteyerek, PTT yetkililerine teşekkür etti.
    
     Muhabir: Menderes Özat / Mutlu Bozdağ
     Yayıncı: Tevfik Işık
<< Önceki Haber PTTden Kart bizden göndermesi sizden kampanyası Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER