PTT 1. Ligde hesaplar karıştı

PTT 1. Ligde hesaplar karıştı -Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şenerin 1461 Trabzonu satmayı düşünülmediğini açıklamasının ardından Trabzon ekibi ligi ilk 6 sırada bitirdiği takdirde sıralamada 7. olacak ekip play-off oynayacak


İZMİR (A.A) - Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şenerin PTT 1. Ligdeki resmi bağları olan 1461 Trabzonu satmayacaklarını açıklamasının ardından bu takımın ligi ilk 6 sırada bitirmesi halinde sıralamada 7. olacak ekip play-off oynayacak.
     Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) daha önce PTT 1. Ligdeki ekiplere gönderdiği yazıda, 1461 Trabzonun Trabzonsporla olan ilişkileri yüzünden ligi ilk 6 sıra içinde bitirdiği takdirde ligi 7. sırada tamamlayacak takımın play-off oynayacağını belirtti.
     Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şenerin açıklamaları nedeniyle 1461 Trabzon play-offa kalmaya hak kazanırsa, ligi 7. sırada bitirecek ekip Süper Lige yükselme maçlarında mücadele edecek.
     Bucasporun play-off oynamaya hak kazandığı ligde, Manisaspor, Adana Demirspor, Torku Konyaspor, Adanaspor veya Karşıyakanın play-offa kalma ihtimali bulunuyor.
     Daha önce 1988-1989 sezonunda Bursasporun ikinci takımı 2. Lig B Grubunu lider tamamlamasına rağmen statü gereği bir üst lige çıkamamıştı. Bu ekibin yerine ikinci sıradaki takım da Süper Lige yükseltilmemişti.
     TFF Yönetim Kurulu, PTT 1. Ligdeki 1461 Trabzon, Spor Toto 2. Lig Kırmızı Gruptaki Polatlı BUGSAŞ Spor ve Beyaz Gruptaki Anadolu Selçukluspordan, liglerin tescilinden önce resmi bağları olan takımlarla ilişkilerini kesmelerini istemişti.
    
     Muhabir: Ali Korkmaz
     Yayıncı: Nevbahar Kabaklı
<< Önceki Haber PTT 1. Ligde hesaplar karıştı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER