PTT 1. Lig

PTT 1. Lig -Samsunspor Basın Sözcüsü Yılmaz: -Sahamızdaki Denizlispor maçını kazanarak moral ve motivasyonumuzu üst seviyeye çıkartacağız


SAMSUN (A.A) - PTT 1. Lig ekiplerinden Samsunsporun basın sözcüsü Mehmet Yılmaz, Sahamızdaki Denizlispor maçını kazanarak moral ve motivasyonumuzu üst seviyeye çıkartacağız dedi.
     Yılmaz, Nuri Asan Tesislerinde düzenlediği basın toplantısında, hafta sonu Samsunda oynayacakları Denizlispor maçını değerlendirdi.
     Hedeflerinin 3 puan olduğunu belirten Yılmaz, Çok kritik bir maç. Mutlak galibiyet gerekiyor. Sahamızdaki bu maçı kazanarak moral ve motivasyonumuzu üst seviyeye çıkartacağız. Taraftarlarımızın sabırla 90 dakika boyunca takımımızı desteklemelerini istiyoruz diye konuştu.
     Samsunsporun Samsunluların takımı olduğunu dile getiren Yılmaz, Samsunsporun Samsunsporlulara açılması düşüncesiyle başlattığımız kongre üyeliği kampanyamızda 150 kişi yeni üye olmuştur. Buradan takımımız 33 bin lira aidat geliri elde etmiştir. Taraftarlarımızın hem takımlarına sahip çıkması hem de kongrelerde söz sahibi olabilmesi için üye olmasını istiyoruz ifadelerini kullandı.
     Samsunspor Dergisinin Ekim sayısının çıktığını anımsatan Yılmaz, dergiye ana sponsor arayışlarının sürdürüldüğünü, iş adamlarının desteğini beklediklerini sözlerine ekledi.
    
     Muhabir: İlyas Gün
     Yayıncı: Orhan Topal

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER