Ragbi

Ragbi -Bayanlar Türkiye Şampiyonası Kahramanmaraşta yapılacak


ANKARA (A.A) - Türkiye Bayanlar Ragbi Şampiyonası, Kahramanmaraşta yapılacak.
     Ragbi Federasyonundan yapılan açıklamaya göre, 26-28 Nisanda Kahramanmaraşın Pazarcık ilçesinde düzenlenecek şampiyonda dereceye giren takımlara para ödülü verilecek.
     Federasyon başkanı Şahin Kömürcü, ragbinin Türkiyede her geçen gün erkekler ve bayanlar tarafından sevilerek oynandığını belirtti.
     Kömürcü, şunları kaydetti:
     Türkiyenin olimpiyatlara hazırlandığı ve ragbinin de olimpik spor olduğunu göz önünde bulundurarak, bu sporun daha fazla tanınması ve oynanması için çaba harcıyoruz. Erkeklerde 2 ligimiz var. Bayanlarda ve gençlerde Türkiye Şampiyonaları düzenliyoruz. 2013 yılı Bayanlar Ragbi Şampiyonasını, Kahramanmaraşın Pazarcık ilçesinde yapacağız. Tüm takımlarımızı bekliyoruz.
    
     -İlk 3e giren takıma, para ödülü-
    
     Şampiyonada dereceye giren takımlara, ilk kez maddi ödül vereceklerine de dikkati çeken Kömürcü, açıklamasında şu görüşlere yer verdi:
     Olimpiyatlara hazırlanan bayan ragbi takımımızın seçme niteliği de taşıyan şampiyonaya, en az 10 kulüp takımının katılmasını bekliyoruz. Kulüp takımlarımızın geliş-gidiş otobüs ücretleriyle, tam pansiyon konaklamaları sponsorlar tarafından karşılanacak. Şampiyona sonunda dereceye giren takımlara sponsorlarımız kupa ve şiltlerinin yanı sıra para ödülü de verecek. Sponsorlarımız şampiyona bin 500, ikinciye bin, üçüncüye ise 500 lira ödül verecek.
    
     Muhabir: Mehtap Yılmaz
     Yayıncı: Hüseyin Doğru

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER