Basketbol: FIBA Avrupa Challenge Kupası

Basketbol: FIBA Avrupa Challenge Kupası -Yaşar Holding, Pınar Karşıyakanın dörtlü finale ev sahipliği yapması halinde 500 bin lira destek verecek


İZMİR (A.A) - Yaşar Holding, Pınar Karşıyakanın FIBA Erkekler Avrupa Challenge Kupası dörtlü finali ev sahipliği başvurusunun kabul edilmesi halinde 500 bin lira destek vereceğini açıkladı.
     Kupada dörtlü finale yükselen basketbol takımıyla bir araya gelen Yaşar Holding Yönetim Kurulu Başkanı İdil Yiğitbaşı, yaptığı konuşmada, spora ve basketbola verdikleri desteği her sene arttırdıklarını söyledi.
     Pınar Karşıyakanın Avrupada ve Türkiyede gösterdiği başarının kendilerini gururlandırdığını belirterek, Pınar Karşıyakanın bugüne kadar gösterdikleri çabayla hak ettiği Avrupa Challenge Kupasını alacağına inancımız tam. Dörtlü finale İzmirin ev sahipliği yapması halinde 500 bin lira katkı vereceğiz. Bu Türkiyenin ve İzmirin tanıtımı için de çok önemli olacak diye konuştu.
     Karşıyaka Spor Kulübü Başkanı Cihan Büyükoral da basketbol takımlarının dörtlü finale kalarak büyük bir başarı elde ettiğini, finale ev sahipliği yapmaları halinde kupayı kazanma şanslarının daha da artacağını kaydetti.
    
     Muhabir: Ali Korkmaz
     Yayıncı: Nevbahar Kabaklı
<< Önceki Haber Basketbol: FIBA Avrupa Challenge Kupası Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER