Ramazan Bayramı kutlanıyor

Ramazan Bayramı kutlanıyor -AK Parti Bursa Milletvekili Yıldırım: -Raylı sistemler yaygınlaşırken, şoför esnafı mağdur edilmemelidir


BURSA (A.A) - AK Parti Bursa Milletvekili Bedrettin Yıldırım, şehir içerisinde raylı ulaşımı sağlamayı hedefleyen T1 tramvay hattının yapımına ilişkin olarak,Raylı sistemler yaygınlaşırken, şoför esnafı mağdur edilmemelidir. Bu şehir kimsenin tekelinde değildir. Bu şehirde sadece bakanlar, valiler, belediye başkanları yaşamıyor. Biz Bursada hiçbir esnafımızın mağdur edilmesini istemiyoruzdedi.
     Bursa Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odasının düzenlediği bayramlaşma törenine katılan Yıldırım, burada yaptığı konuşmada Bursada raylı sistemlerin yaygınlaştığını ancak bu yaygınlaşma sağlanırken de şoför esnafının mağdur edilmemesi gerektiğini söyledi.
     Yıldırım, şöyle konuştu:
     Bu şehir hiçbirimizin tekelinde değil. Raylı sistemler yaygınlaşırken, şoför esnafı mağdur edilmemelidir. Bu şehirde sadece bakanlar, valiler, belediye başkanları yaşamıyor. Biz Bursada hiçbir esnafımızın mağdur edilmesini istemiyoruz. Hiç kimse bu şehirde ben yaptım oldu anlayışına sahip değildir. Bu şehri yönetenler, bizler, sizler ortak akılla herkesin hak ve hukukuna riayet etmeli ve bir çözüm bulmalıyız dedi.
     Bayramlaşma töreninde konuşan Bursa Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı ve Türkiye Şoförler ve Otomobilciler Federasyonu Başkanvekili Hasan Topçu da şehir içerisinde yapımına başlanan projenin en yoğun hatların bulunduğu bölgede olmasından ötürü şoför esnafına büyük zarar verdiğini savundu.
    
     Muhabir: Metin Aktaş
     Yayıncı: Harun Kaymaz
<< Önceki Haber Ramazan Bayramı kutlanıyor Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER