Ramazan Bayramı kutlanıyor

Ramazan Bayramı kutlanıyor -Batman Valiliğine atanan Balıkesir Valisi Arslan, bayramlaşma töreniyle Balıkesire veda etti


BALIKESİR (A.A) - Son valiler kararnamesiyle Batman Valiliğine atanan Balıkesir Valisi Yılmaz Arslan, bayramlaşma töreniyle Balıkesire veda etti.
     Balıkesirdeki görevine 3 Temmuz 2009 tarihinde başlayan Vali Yılmaz Arslanın, kentteki son bayramlaşması veda törenine dönüştü.
     Balıkesirde geçmiş yıllarda belediye binasında yapılan bayramlaşma töreni, ilk kez valilik binasında gerçekleştirildi. Balıkesir Valiliği Rıza Akdemir Sergi Salonundaki törene Vali Yılmaz Arslan, eşi Hümeyra Arslan ile birlikte ev sahipliği yaptı.
     Törene, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Balıkesir Milletvekili A.Edip Uğur, milletvekilleri Tülay Babuşçu, Namık Havutça, Haluk Ahmet Gümüş, Ahmet Duran Bulut ile Belediye Başkanı İsmail Ok, Balıkesir Üniversitesi (BAÜ) Rektörü Prof. Dr. Mahir Alkan, Garnizon ve Okullar Komutanı Tümgeneral Fahri Kır, Emniyet Müdürü Ömer Aydın, İl Jandarma Komutanı Kurmay Albay Salih Göldal, askeri ve yargı mensupları, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşlarının yöneticileri, daire müdürleriyle vatandaşlar katıldı.
     Vali Arslan, duygusal anların yaşandığı törene katılanlarla tek tek helalleşti. Ailesiyle birlikte valilik bahçesinden uğurlanan Arslana, Valilik Basın ve Halka İlişkiler Müdürü İzzet Yıldırım üzerinde, Balıkesir durağında hiç durmadan bin 142 gün yazısının yer aldığı fotoğraf albümü hediye etti.
     Bu arada, Ankaraya yola çıkan Vali Arslana, çok sayıda bürokrat ile sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri il sınırına kadar eşlik etti. Buradaki bir dinlenme tesisindeki kısa molanın ardından Arslan, kendisine eşlik eden bürokrat ve vatandaşlara veda etti.
     Vali Arslanın, 22 Ağustos Çarşamba günü Batmanda yapılacak olan devir-teslim töreniyle buradaki görevine başlayacağı öğrenildi.
    
     Muhabir : Ramazan Demir / Metin Aktaş
     Yayıncı : J.Jale Durgun
<< Önceki Haber Ramazan Bayramı kutlanıyor Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER