Ramazan Bayramı

Ramazan Bayramı -Vali Tekinarslan: Bayramlar sevgiyle kucaklaşmanın sağlandığı müstesna günlerdir


AĞRI (A.A) - Ağrı Valisi Mehmet Tekinarslan, bayramların sevgiyle kucaklaşmanın sağlandığı müstesna günler olduğunu söyledi.
     Vali Tekinarslan, Ramazan Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajında, millet olarak bir ramazan bayramını daha birlik ve beraberlik içerisinde kutlamanın sevinç ve mutluluğunu yaşadıklarını belirtti.
     Ülkede ve Ağrıda dolu dolu yaşanan bir Ramazan Ayından sonra idrak edecekleri Ramazan Bayramının manevi hazzını yaşamanın önemine değinen Vali Tekinarslan, mesajında şu ifadelere yer verdi:
     Hayırda yarışmanın, yardımlaşmanın ve manevi duyarlılığın en güzel örneklerine şahit olduğumuz Ramazan Ayını geride bırakmış bulunuyoruz. İslam alemine ve bütün dünyaya barış ve kardeşlik mesajı veren bu aydan sonra Ramazan Bayramını birlik ve beraberlik içerisinde kutlamanın sevinç ve mutluluğunu yaşıyoruz. Bayramlar sevgiyle kucaklaşmanın sağlandığı, bütün küskünlüklerin ortadan kaldırıldığı, hastaların, yaşlıların, kimsesizlerin, dost ve akrabaların ziyaret edildiği müstesna günlerdir. Bu güzel günlerin manevi hazzını yaşayarak dostluk ve kardeşlik duygularını pekiştirmeliyiz.
    
     Muhabir: Fethullah Yaman
     Yayıncı: Muharrem Aksakallı

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER