Rehine kurtarma tatbikatı gerçeğini aratmadı

Rehine kurtarma tatbikatı gerçeğini aratmadı -Karabükte Özel Harekat Şube Müdürlüğü ekiplerince gerçekleştirilen tatbikatta, kuyumcu soygununda kaçırılan 7 rehine operasyonla kurtarıldı


KARABÜK (A.A) - Karabükte, Emniyet Müdürlüğüne bağlı Özel Harekat Şube Müdürlüğü ekiplerince gerçekleştirilen tatbikatta, senaryo gereği kuyumcu soygununda kaçırılan 7 rehine operasyonla kurtarıldı.
     Özel Harekat Şube Müdürlüğü ekiplerince, yapılan tatbikatta, senaryo gereği il merkezindeki bir kuyumcuya giren silahlı soyguncu, kuyumcuda çalışan bir kişiyi silah zoruyla altınları aldıktan sonra yoldan geçen ve içinde 7 kişinin bulunduğu minibüsü durdurarak el koydu.
     Halkın yoğun olduğu alanda müdahale edilmeyen silahlı soyguncuya, il çıkışına kadar yapılan takip sonrası operasyon yapıldı.
     Operasyonda silahlı soyguncu etkisiz hale getirilerek, rehineler kurtarıldı.
     Karabük İl Emniyet Müdürü Oktay Keskin, gazetecilere yaptığı açıklamada, Personel teyakkuzda olacak ki ilimizin güvenliği ve asayişine anında müdahale gücümüz olsun. Bu tür tatbikatları yapacağız. Başarılı bir tatbikat oldu. Görev alan tüm arkadaşlarımı kutluyorum ifadelerini kullandı.
    
     Muhabir: Ahmet Özler
     Yayıncı: Ebubekir Gülüm
<< Önceki Haber Rehine kurtarma tatbikatı gerçeğini aratmadı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER