Rektör Battaldan YGS uyarısı

Rektör Battaldan YGS uyarısı


VAN (A.A) - Yüzüncü Yıl Üniversitesi (YYÜ) Rektörü Prof. Dr. Peyami Battal, pazar günü yapılacak Yükseköğretime Geçiş Sınavı (YGS) öncesinde öğrenci ve velilere uyarıda bulundu.
     YYÜde, sınavla ilgili gazetecilere açıklama yapan Battal, sınava girecek öğrencilerin kendilerine gönderilen başvuru belgelerinde belirtilen tüm uyarıları dikkate almaları gerektiğini söyledi.
     Bu yıl sınavla ilgili çok ciddi güvenlik önlemlerinin alındığını, sınavın güvenli ve huzurlu şekilde yapılması için tüm hazırlıkların tamamlandığını anımsatan Battal, şöyle konuştu:
     Sınava girecek öğrencilere başarı diliyorum. Özellikle sınava hazırlanan öğrenciler büyük heyecan yaşıyorlar. Onlardan isteğimiz heyecanlarına yenilmemeleri ve bildiklerini sınav kağıtlarına yansıtmalarıdır. Öğrencilerin sınavda dikkat etmeleri gereken hususlar kendilerine gönderilen evraklarda belirtildi. Sınava girmek için gerekli olan belgeleri yanlarında bulundursunlar.
     Pazar günü nüfus müdürlükleri açık olacak ve nüfus cüzdanı olmayan öğrenciler kısa zamanda giderek kimliklerini alabilecekler. Vatandaşlardan isteğimiz sınavın yapıldığı okulların çevresinde gürültü yapmamaları. Gürültü öğrencilerin dikkatini dağıtabiliyor ve bu başarılarını etkiliyor. Bu nedenle vatandaşların duyarlı olması gerekiyor.
    
     Muhabir: Cemal Aşan
     Yayıncı: Levent Harman
<< Önceki Haber Rektör Battaldan YGS uyarısı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER