Reyhanlıdaki bombalı saldırılar

Reyhanlıdaki bombalı saldırılar -AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Uğur: "Ülkemize ve vatandaşımıza yönelik olaylarda hiçbir şey karşılıksız kalmadı. Bu olayın da karşılığı verileceğinden hiç kimsenin şüphesi olmasın"


BALIKESİR (A.A) - AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Edip Uğur, Hatayın Reyhanlı ilçesindeki bombalı saldırılara ilişkin, "Ülkemize ve vatandaşımıza yönelik olaylarda hiçbir şey karşılıksız kalmadı. Bu olayın da karşılığının verileceğinden hiç kimsenin şüphesi olmasın" dedi.
     Uğur, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Türkiyenin, sorunlarını çözme noktasında güçlü bir irade ortaya koyduğu dönemde yaşanan menfur saldırının zamanlamasını manidar bulduğunu söyledi.
     Ülkedeki barış ve huzur ortamına yönelik insanlık dışı ve menfur saldırıyı şiddetle kınadığını belirten Uğur, yaşanan sürecin, sabır ve metanetle aşılacağını belirtti.
     Olayda ölenlere Allahtan rahmet, yaralananlara acil şifalar dileyen Uğur, "Ülkemize ve vatandaşımıza yönelik olaylarda hiçbir şey karşılıksız kalmadı. Bu olayın da karşılığının verileceğinden hiç kimsenin şüphesi olmasın. Devletimiz ve her türlü sorunları çözme iradesine sahip Hükümetimiz, bu olayı da aydınlatacak, gerekeni yapacaktır" diye konuştu.
     Uğur, hassas süreç nedeniyle her zamankinden daha fazla sağduyuya ihtiyaç duyulduğuna dikkati çekerek, provokasyonlara karşı herkesin gereken dikkat ve hassasiyeti göstermesi gerektiğini sözlerine ekledi.
    
     Muhabir: Ramazan Demir / Harun Kaymaz
     Yayıncı: Sedat Gök
<< Önceki Haber Reyhanlıdaki bombalı saldırılar Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER