Rizede liseler arası münazara yarışması düzenlendi

Rizede liseler arası münazara yarışması düzenlendi


RİZE (A.A) - Rize Barosu ve Milli Eğitim Müdürlüğünce liseler arası Türkiyede İdam Cezası Olmalı mı, Olmamalı mı konulu münazara yarışması düzenlendi.
     İsmail Kahraman Kültür Merkezindeki yarışmaya, Jandarma Komutanı Albay İsmet Cansaran, Rize Baro Başkanı Yunus Çoruh, Milli Eğitim Müdürü Saffet Yıldırım, AK Parti İl Başkanı Hikmet Ayar, eski Baro Başkanı Ateş Hatinoğlu, öğrenci, öğretmen ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri katıldı.
     Çoruh, yaptığı konuşmada, münazara yarışmalarının öğrencilerin kendilerini çok yönlü olarak ifade etmelerine, sözel yeteneklerini geliştirmelerine ve özgüven kazanmalarına olanak sağladığını söyledi.
     Rize Barosu olarak bundan sonra sosyal ve kültürel etkinliklerin devam edeceğini ifade eden Çoruh, Yarışmaya katılan öğrencileri kutluyorum. Gerçekten değerlendirmesi ve puanlaması özellikle jüri için zor bir yarışma oldu. Öğrencilerimiz yarışmaya iyi hazırlanarak kıyasıya yarıştı. Öğrencilerimize teşekkür ediyor ve başarılarının devamını diliyoruz diye konuştu.
     Münazara yarışmasına Rize İmam Hatip Lisesi, Güneysu Osman Erkan İmam Hatip Lisesi ve Rize Anadolu Lisesi katıldı. Dereceye giren öğrencilere çeşitli ödüller verildi.
    
     Muhabir: Fikret Delal
     Yayıncı: Asena Akçay
<< Önceki Haber Rizede liseler arası münazara yarışması düzenlendi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER