Roubininin Adanadaki toplantıya katılması

Roubininin Adanadaki toplantıya katılması -Çukurova GİAD Başkanı Sakarya: Bir tek toplantı ile Adananın en güzel şekilde tanıtımını yapmanın mutluluğunu yaşıyoruz


ADANA (A.A) - Çukurova Genç İşadamları Derneği (Çukurova GİAD) Başkanı Ömer Faruk Sakarya, Kriz Kahini olarak bilinen Nouriel Roubininin katıldığı bir toplantı ile Adananın iyi bir şekilde tanıtımını yapmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirtti.
     Çukurova GİADdan yapılan açıklamaya göre, Çukurova GİADın olağan toplantısında konuşan Sakarya, yapacakları çalışmalar ve projeler hakkında bilgi verdi.
     Dernek olarak 15 Kasımda Bilgi Güçtür toplantıları kapsamında etkinlik düzenlediklerini ve Kriz Kahini olarak bilinen Nouriel Roubininin de konuşmacı olarak katıldığını anımsatan Sakarya, bir toplantının, yankılarının sürdüğünü hatırlatan Sakarya, şunları kaydetti:
     Bu toplantı, basın ve yayın organlarında çok fazla yer aldı. Haber takip hizmeti veren firmaların raporları ve bu konunun uzmanlarının, bu toplantı ile ilgili haberlerle Adanaya yaklaşık 3 milyon liralık reklama eşdeğer bir katkı sağladığını bildirdiler. Bu tür organizasyonlar gerçekleştirmeye devam edeceğiz. En yakın projemiz ise 15 Aralıkta başlatacağımız, yine kentimize hizmet ve güzel bir imaj düşüncesiyle hayata geçireceğimiz Hayalimdeki Adana proje yarışmasıdır. Toplam 10 bin lira ödüllü bu yarışmayla hayal edilen Adanayı oluşturacağız.
    
     Muhabir: İbrahim Erikan
     Yayıncı: Ali Güreli
<< Önceki Haber Roubininin Adanadaki toplantıya katılması Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER