Saadet Partisi Genel Başkan Başdanışmanı Erbakan:

Saadet Partisi Genel Başkan Başdanışmanı Erbakan: - Bir Afrikalı, maliyeti 200 dolar olan çok basit bir katarakt ameliyatını yaptıramadığı için hayatını kör olarak geçirmek zorunda kalıyor Milli Görüş, 2. 40 yılında 3. büyük


SAKARYA (A.A) - Saadet Partisi Genel Başkan Başdanışmanı Fatih Erbakan, Milli Görüşün 2. 40 yılında 3. büyük şahlanışını en kısa sürede gerçekleştireceğini söyledi.
     Anadolu Gençlik Derneği Hacımercan Şubesince (AGD) Hacımercan köyünde merhum Prof. Dr. Necmettin Erbakan anısına düzenlenen Ahde Vefa programına katılan Erbakan, Avrupanın en zengin ülkelerinden biri olan Lüksemburgda kişi başına yıllık gelirin 100 bin dolar seviyesinde olduğunu belirterek, Afrika ülkesi Kongoda ise kişi başına düşen milli gelirin 160 dolar olduğunu bildirdi.
     Siyonist devletlerin dünyada sömürü düzeni oluşturduğunu anlatan Erbakan, şöyle devam etti:
     Bu paralı olanın ikisi de insan. İkisi de Cenab-ı Allahın kulları. Bir tanesinin eline 160 dolar geçiyor, öbürünün eline bir senede 100 bin dolar geçiyor. Arada 600 kat fark var. Bir Afrikalı insan maliyeti 200 dolar olan çok basit bir katarakt ameliyatını yaptıramadığı için hayatını kör olarak geçirmek zorunda kalıyor. Diğer taraftan Batılı bir zengin gazetelerde ve televizyonlarda geçtiğimiz sene sahip olduğum köpeklerime bir senede 1 milyon dolar para harcadığını açıklıyor. İşte bugün böyle bir dünyada yaşıyoruz. Bir tarafta açılık ve sefalet diğer tarafta refah içinde şımarıp azan imtiyazlı bir azınlık. İşte dünyanın hali budur.
     Erbakan, Milli Görüşün iktidar olması için çalıştıklarını kaydederek, Milli Görüş, 2. 40 yılında 3. büyük şahlanışını en kısa sürede gerçekleştirecektir dedi.
    
     Muhabir: Çağrı Turgut / Enes Duran
     Yayıncı: Kemal Kaymak
<< Önceki Haber Saadet Partisi Genel Başkan Başdanışmanı Erbakan: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER