Saadet Partisi İl Başkanı Demir:

Saadet Partisi İl Başkanı Demir: Gümüşhane adına çok şeyin konuşulduğu bir yerde rakamların konuşulmaması oldukça hayret verici bir durumdur


GÜMÜŞHANE (A.A) - Saadet Partisi Gümüşhane İl Başkanı Akın Demir, Gümüşhane adına çok şeyin konuşulduğu bir yerde rakamların konuşulmamasının oldukça hayret verici bir durum olduğunu savundu.
     Demir, yaptığı yazılı açıklamada, reklama değil rakamlara bakılması gerektiğini belirtti. Demir, şunları kaydetti:
     Reklamlara baktığımızda başta vekillerimiz olmak üzere kamu kurum ve kuruluşlarımızın yetkililerinin çok şeyler yaptığını düşünebiliriz ama gerçek hiç de öyle değil, çünkü rakamlar ortada. İl ortalamalarına bakıldığında Doğu Karadeniz Kalkınma Ajansı (DOKA) kapsamında olan Ordu 282.9, Rize 189.5, Giresun 176.1, Trabzon 140.3 ve Artvin 36.6 milyon lira tarımsal destek almaktadır. Gümüşhanenin tarımsal desteği ise sadece 10.3 milyon liradır. Tarım arazisi Gümüşhanenin üçte biri kadar olan Rize, Gümüşhaneden 18 kat daha fazla tarımsal destek almıştır. Görüldüğü gibi Gümüşhane adına çok şeyin konuşulduğu bir yerde rakamların konuşulmaması hayret verici bir konudur.
    
     Muhabir: İbrahim Özdemir
     Yayıncı: Asena Akçay
<< Önceki Haber Saadet Partisi İl Başkanı Demir: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER