Sabit ve gezici radar uygulamaları

Sabit ve gezici radar uygulamaları -Amasya Trafik, Tescil ve Denetleme Şube Müdürü Durmaz: -Sürücülerimizin trafik cezasına maruz kalmamaları için belirlenen yasal hız limitlerine uymalarını bekliyoruz


AMASYA (A.A) - Amasya İl Emniyet Müdürlüğü Trafik, Tescil ve Denetleme Şube Müdürü Mustafa Durmaz, Sürücülerimizin trafik cezasına maruz kalmamaları için belirlenen yasal hız limitlerine uymalarını bekliyoruz dedi.
     Durmaz, gazetecilere, il merkezinde çeşitli noktalara aşırı hız nedeniyle oluşan ölümlü ve yaralanmalı trafik kazalarının önüne geçmek için sabit ve hareketli radar sistemi yerleştirildiğini hatırlattı.
     Türkiye genelinde trafik güvenliğinin sağlanması ve trafik kazalarından kaynaklı ölüm ve yaralanmaların yüzde 50 oranında azaltılması için bir dizi önlemler alındığını anımsatan Durmaz, Bu kapsamda emniyet kemeri ve hız ihlalleri başta olmak üzere tüm trafik kurallarına uyulması konusunda denetimlerin artırılması, halkımızın bilgilendirilmesi ve bilinçlendirilmesi çalışmalarına ağırlık verdik diye konuştu.
     Durmaz, şunları kaydetti:
     Trafik kazalarını engellemek, ölüm ve yaralanmaları en az seviyeye indirmek, hız kurallarına uyulmasını sağlamak, sürücüler üzerinde algılanan yakalanma riski duygusunu yükseltmek amacıyla şehir merkezleri ve ilçelerde radarla sabit ve seyir halinde uyarıcı levha koymadan kontrol ve denetlemeler 24 saat boyunca yapılmaya başlanmıştır. Şehirler arası ve şehir içi yollarda sabit ve seyyar hız denetimlerimiz artarak devam edecektir. Sürücülerimizin trafik cezasına maruz kalmamaları için belirlenen yasal hız limitlerine uymalarını bekliyoruz.
    
     Muhabir: Fatih Mehmet Kürkçü
     Yayıncı: Orhan Topal
<< Önceki Haber Sabit ve gezici radar uygulamaları Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER