Safranboluda Arnavut kaldırımı çalışmaları

Safranboluda Arnavut kaldırımı çalışmaları


KARABÜK (A.A) - Safranbolu Belediye Başkanı Necdet Aksoy, kentin tarihi dokusunu zedelemeden gerek kaldırım, gerekse yol yapımına devam ettiklerini bildirdi.
     Aksoy, gazetecilere yaptığı açıklamada, tarihi alanlarda dokuya zarar vermeden alt ve üst yapı çalışmalarını devam ettirdiklerini belirterek, yenileme çalışmalarının tarihi dokuya uygun yapıldığını söyledi.
     Son olarak Süha Arın Meydanında yapılan yenileme çalışmalarında Arnavut kaldırımı döşemesi uyguladıklarını ifade eden Aksoy, şöyle devam etti:
     Kentin tarihi dokusunu zedelemeden gerek kaldırım, gerekse yol yapımına devam ediyoruz. Safranbolunun güzelleşmesi, vatandaşlarımızın daha üst seviyede yaşam standartlarına ulaşmaları için var gücümüzle çalışıyoruz. Kentimizin tarihi dokusuna ve kültürüne zarar vermeden, gerek alt yapı gerekse diğer çalışmalarımız ile Safranboluyu daha da ileriye taşımaya gayret gösteriyoruz. Eski çarşıda da bu çalışmalarımıza devam ediyoruz. Süha Arın Meydanından başladığımız Arnavut Kaldırımı çalışmaları caddenin tümüne yayılarak devam edecek.
    
     Muhabir: Ahmet Özler
     Yayıncı: Sinan Özmüş
<< Önceki Haber Safranboluda Arnavut kaldırımı çalışmaları Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER