Sağlığına kavuşabilmek için yardım eli bekliyor

Sağlığına kavuşabilmek için yardım eli bekliyor -Konyanın Cihanbeyli ilçesinde 178 kiloya ulaşan Mustafa Eşkara, sağlığına kavuşabilmek için yetkililerden yardım bekliyor


KONYA (A.A) - Konyanın Cihanbeyli ilçesinde 178 kiloya ulaşan Mustafa Eşkara (33), kilolarından kurtulmak için yetkililerden yardım bekliyor.
     İlçeye bağlı Karabağ beldesinde yaşayan evli ve 1 çocuk babası Mustafa Eşkara, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 2008 yılından bu yana sürekli kilo aldığını söyledi.
     Artan kiloları nedeniyle yürümekte zorlandığı için bir işte çalışamadığını ifade eden Eşkara, 5 yıl öncesine kadar 110 kiloydum. Bir işte çalışıp ailemin geçimin sağlayabiliyordum. Ancak hızlı bir şekilde kilo almaya başladım. Şu anda 178 kiloyum. Kilolarım nedeniyle herhangi bir iş yapamıyorum, aileme bakamıyorum dedi.
     Tek gelirinin yüzde 66 özürlü raporu olması nedeniyle aldığı 233 lira maaş olduğunu dile getiren Eşkara, sağlığına kavuşup tekrar çalışmak istediğini belirterek, yetkililerden yardım istedi.
     Eşkaranın eşi Hacer Eşkara ise 1,5 yıl önce bir hastaneye giden eşine, karaciğer ve böbrek yağlanması teşhisiyle diyet programı verildiğini ancak diyet programı sırasında eşinin rahatsızlandığını savundu.
     Maddi imkansızlıklar nedeniyle hastaneye gidemediklerini anlatan Eşkara, "Eşimin tedavi edilmesini istiyorum" dedi
     Mustafa Eşkaranın annesi Havva Eşkara (56) da 1,5 yıl önce 27 yaşındaki oğlu Mehmet Eşkarayı elektrik çarpması sonucu kaybettiklerini, ailenin tek çalışanı olan oğlunu kaybettikten sonra ailece zor günler yaşadıklarını bildirdi.
    
     Muhabir : Ramazan Can
     Yayıncı : Rıfat Yerlikaya
<< Önceki Haber Sağlığına kavuşabilmek için yardım eli bekliyor Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER