Sağlık Bakan Yardımcısı Kafkas:

Sağlık Bakan Yardımcısı Kafkas: -Turizmin başkenti Antalyaya her anlamda pozitif ayrımcılık yapıyoruz


ANTALYA (A.A) - Sağlık Bakan Yardımcısı Agah Kafkas, turizmin başkenti Antalyaya her anlamda pozitif ayrımcılık yaptıklarını söyledi.
     Antalya Valiliği koordinatörlüğünde İl Sağlık Müdürlüğü tarafından düzenlenen 1 saatte en fazla organ bağışı rekor denemesi dalındaki Guinness dünya rekoru denemesinin ardından Antalya Gazeteciler Cemiyeti (AGC) Başkanı Mevlüt Yeniyi ziyaret eden Sağlık Bakan Yardımcısı Agah Kafkas, rekorun organ bağışına dikkat çekmek amacıyla çok önemli olduğunu kaydetti.
     Antalyanın sağlıkta marka bir kent olduğunu vurgulayan Kafkas, Antalyada yapılacak bölge hastanesinin sağlık turizmine de önemli bir altyapı oluşturacağını belirtti. Antalyada bakanlık olarak güçlü bir ekip kurduklarını anlatan Kafkas, Antalyayı turizmin başkenti ve dünyaya açılan kapı olarak gördüklerini ifade etti.
     Antalyanın 11 milyondan fazla misafiri ağırlayacak kapasitesinin bulunduğuna dikkati çeken Kafkas, Sağlık Bakanlığı olarak her türlü desteği Antalyaya veriyoruz. Turizmin başkenti Antalyaya her anlamda pozitif ayrımcılık yapıyoruz dedi.
     Antalyanın AK Parti iktidarında her zaman güçlü temsil edildiğini dile getiren Kafkas, şöyle konuştu:
     AK Partinin tarihinde iki genel başkan yardımcısı aynı kentten olmadı. Antalya bu anlamda da bir ilki oluşturdu. Bizde genel başkan yardımcısı deyince sıradan bir işmiş gibi bakılır, ancak Başbakan Recep Tayyip Erdoğan her hafta Türkiyenin sorunlarını Bakanlar Kurulundan önce genel başkan yardımcılarıyla konuşur ve politikasını belirler. Yani Türkiyeyi yönetenlerden ikisi Antalyada.
     AGC Başkanı Mevlüt Yeni ise Antalyanın rekorunun ileride başka bir il ya da ülke tarafından kırılması halinde bu rekoru 5 bine çekeceklerini, rekorun Antalyadan başka bir yere gitmeyeceğini ifade etti.
     AK Parti Antalya Milletvekilleri Hüseyin Samani ve Gökçen Özdoğan Enç ile AK Parti İl Başkanı Mustafa Kösenin de katıldığı ziyaretin sonunda Kafkas, Guinness sertifikasıyla fotoğraf çektirdi.
    
     Muhabir: Süleyman Elçin
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Sağlık Bakan Yardımcısı Kafkas: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER