Sağlık çalışanlarına eğitim semineri

Sağlık çalışanlarına eğitim semineri


ARTVİN (A.A) - Borçkada sağlık çalışanlarına eğitim semineri verildi.
     Borçka Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu Müdürlüğü konferans salonundaki seminere, Halk Sağlığı Müdürü Hakan Hacısalihoğlu, Sağlık Müdür Yardımcısı Tülay Lağarlı, Artvin Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Müdür Yardımcısı Fehmi Er, Borçka Devlet Hastanesi Başhekimi Erkan Bakır, Borçka Toplum Sağlığı hekimi İdris Yıldız, Artvin ve ilçelerindeki hastanelerin yöneticileri ve personeli katıldı.
     Borçka Devlet Hastanesi Müdürü Nursen Sancal, seminerin Borçka Devlet Hastanesi Kalite Yönetim Birimi koordinatörlüğünde hazırlandığını belirterek, Bakanlığımız hasta ve çalışan memnuniyetine çok önem vermekte ve çeşitli vesilelerle Türkiyenin değişik yerlerinde kalite adına hasta ve çalışan güvenliği adına sempozyumlar, seminerler, kongreler düzenlenmektedir. Borçka Devlet Hastanesi çalışanlarımızın büyük bir bölümü, istemesine rağmen bu tip organizasyonlar Artvin dışında yapıldığı için katılma imkanı bulamamıştır dedi.
     Sağlıkta dönüşümün baş döndürücü bir hızla devam ettiği ifade eden Sancal, Kamu Hastane Birliklerine geçmenin arifesinde olduğumuz şu günlerde gerçekleştirdiğimiz seminerimizin bir başlangıç olmasını temenni ediyorum diye konuştu.
     Daha sonra Gümüşhane Üniversitesi Öğretim Görevlisi Taşkın Kılıç tarafından öfke kontrolü, motivasyon, etkili iletişim, hasta hakları ve kalite konularında katılımcılara bilgi verildi.
     Seminer sonunda Halk Sağlığı Müdürü Hacısalihoğlu, Kılıça teşekkür plaketi verdi.
    
     Muhabir: Bülent Atasert
     Yayıncı: Asena Akçay
<< Önceki Haber Sağlık çalışanlarına eğitim semineri Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER