Sağlık çalışanlarından Hayata Bir Nefes adlı

Sağlık çalışanlarından Hayata Bir Nefes adlı resim sergisi -Elazığ Eğitim ve Araştırma Hastanesinde görev yapan 5 sağlık çalışanının çalışmalarının yer aldığı sergi yarın açılacak


ELAZIĞ (A.A) - Elazığ Eğitim ve Araştırma Hastanesinde görev yapan 5 sağlık çalışanının, çalışmalarından oluşan Hayata Bir Nefes adlı sergi, yarın açılacak.
     Hemşire Sabahat Erdoğan, sağlık teknikeri Hüseyin Kemal Gürger, sağlık memuru Tarkan Aykın, tıbbi sekreter İbrahim Yıldırım ve anestezi teknikeri Havva Şengezerin çalışmalarından oluşan resim sergisi, yarın Elazığ Eczacılar Odasında açılacak. Sergi, 30 Marta kadar gezilebilecek.
     Hemşire Erdoğan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, stresli bir iş yaptığını ve rahatlamak için resimle uğraştığını söyledi.
     Resim yapmanın kendisine enerji verdiğini ifade eden Erdoğan, hastanede resimle uğraşan diğer arkadaşlarıyla sergi açmaya karar verdiklerini belirterek, Bu fikir hızla gelişti. Herkes takdir etti, hoşlarına gitti. Kendi hallerinde resim yapan, bir köşeye bir şeyler çizen insanlar bir araya geldik. Üç aylık yoğun bir çalışmanın ardından 40ın üzerinde resim yaptık dedi.
     Aykın ise resme olan ilgisinden dolayı Fırat Üniversitesi Eğitim Fakültesi Güzel Sanatlar Bölümü Resim-İş Öğretmenliği Programını bitirdiğini belirtti.
     Erdoğanın ortak sergi açma fikrini sevinçle karşıladığını anlatan Aykın, Sağlığı yerinde olmayan insanlarla karşılaşıyoruz. Kötü bir durum. Bu bizim psikolojimizi olumsuz etkiliyor. Resim, stres atmak için faydalı oluyor dedi.
    
     Muhabir: Ramazan Kaya
     Yayıncı: Önder Felek
<< Önceki Haber Sağlık çalışanlarından Hayata Bir Nefes adlı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER