Sağlık

Sağlık-Sen Bilecik Şubesi Olağanüstü Toplantısı


BİLECİK (A.A) - Sağlık-Sen Bilecik Şubesi, 2013 yılı 1. Olağanüstü Toplantısı gerçekleştirildi.
     Bilecik İl Sağlık Müdürlüğünde Sağlık-Sen Teşkilatlanmadan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Kemal Çırak başkanlığında yapılan oylamayla divan kurulu oluşturulmasının ardından saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu.
     Çırak, yaptığı konuşmada, Memur-Sen Konfederasyonu olarak 750 bin üye sayısıyla hizmet sendikacılığında her zaman dik duruşuyla bir araya geldiğini kaydetti.
     Memur-Sen Konfederasyonunun en büyük sendikalarından olan Sağlık-Senin de 185 bin üyesiyle hizmet sendikacılığına devam ettiğini anlatan Çırak, sendika üyeleri için yapılacak seçimin hayırlı olmasını diledi.
     Sağlık-Sen Bilecik Şube Başkanı İrfan Yelken de ilkeleri gereği, sendika mensuplarından alınan gücün yine sendika mensuplarının gücüne dönüştürdüklerini ve yeni dönemde sendikalarının sesini daha da yükselteceklerini bildirdi.
     Sağlık-Sen Bilecik Şube Başkanlığına aday olan Şemsettin Yıldırım ise sendika üyelerine birlik ve beraberlik mesajı verdi.
     Basına kapalı olarak gerçekleştirilen seçimde iki liste bulundu. Oylama sonucunda, her iki adayın da 43er oy aldığı, adayların eşit sayıda oy alması nedeniyle ileri tarihte ertelendiği bildirildi.
    
     Muhabir: Mesut Tankulu
     Yayıncı: Deniz Açık

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER