Sağlıkta Dönüşüm Programı

Sağlıkta Dönüşüm Programı


GÜMÜŞHANE (A.A) - Gümüşhanede, Sağlıkta Dönüşüm Programı kapsamında Ağız ve Diş Sağlığı Merkezinde genel anestezi altında diş tedavi hizmetine başlandığı bildirildi.
     Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Başhekimi Yunus Yalçın, yaptığı açıklamada, anestezi altında diş tedavisinin fiziksel ve zihinsel engelli çocuklar ile erişkin hastalarda, acil tedaviye gereksinimi olmasına rağmen iletişim kurulamayan çocuk ve erişkin hastalar ile lokal anestezi ile tek seansta yapılması mümkün olmayan birçok cerrahi işlemin kısa sürede bitirilmesi gereken hastalara verildiğini belirtti.
     Genel anestezi altında sunulan tedavilerin hem bireylerin hem de ailelerin hayatını kolaylaştırdığını ifade eden Yalçın, şunları kaydetti:
     Gümüşhane Ağız Ve Diş Sağlığı Merkezimiz tarafından Devlet Hastanesi ile yapılan protokol gereği ameliyathane ortamında genel anestezi altında tedavi ihtiyacı olan hastalarımıza bu hizmetleri vermekteyiz. Genel anestezi altında diş tedavi hizmetinden yararlanmak isteyen hasta ve hasta yakınlarımız, merkezimize müracaat edip diş hekimlerimizden randevu alarak bu hizmetten yararlanabilir.
    
     Muhabir: İbrahim Özdemir
     Yayıncı: Asena Akçay
<< Önceki Haber Sağlıkta Dönüşüm Programı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER