Şair Zihni Kent Ormanı misafirlerini ağırlamaya

Şair Zihni Kent Ormanı misafirlerini ağırlamaya hazırlanıyor


BAYBURT (A.A) - Şair Zihni Kent Ormanının misafirlerini ağırlamaya hazırlanıyor.
     AK Parti Bayburt Milletvekili Bünyamin Özbek, Belediye Başkanı Hacı Ali Polat, Trabzon Orman Bölge Müdürü Celal Pir, Belediye Meclis Üyesi Şahin Kızılaslan ve AK Parti Merkez İlçe Başkanı Mustafa Daştan, Şair Zihni Kent Ormanında incelemede bulundu.
     Çalışmalar hakkında heyete bilgi veren Orman Bölge Müdürlüğü İşletme Müdürü Ozan Aydın ve Bilgi Teknolojileri ve İletişim Şube Müdürü Metin Kırcı, yapılandırma çalışmalarının son aşamaya geldiğini belirterek, kent ormanının kısa bir süre sonra halkın hizmetine sunulacağını söyledi.
     Trabzon Bölge Müdürü Celal Pir ise çalışmaların en kısa zamanda tamamlanacağını ifade ederek, Bayburt iklimine uygun çeşitli ağaçlandırma çalışmalarının da yapılmasıyla Şair Zihni Kent Ormanı Bayburtta bir ilk olacak. Bayburt Kent Ormanını her vilayete bir kent ormanı projesi kapsamında inşa ediyoruz. Bu kent ormanımız, şehrimize yakın olması ve Bayburtluların ihtiyacını karşılaması açısından önemli çalışmadır. Şu anda çalışmaların son sürat devam ettiği kent ormanımızı inşallah Ekim ayında hizmete açacağız dedi.
     Trabzon Orman Bölge Müdürlüğü ve Bayburt Belediyesi tarafından 2011 yılında yapımına başlanan Şair Zihni Kent Ormanı alanında, Türkiye haritası şeklinde süs havuzu, ağaç evler, kameriyeler, kır kahvesi, mescit, bisiklet yolu ve yürüyüş yolu yer alacak.
    
     Muhabir: Fatih Mehmet Özcan
     Yayıncı: Asena Akçay
<< Önceki Haber Şair Zihni Kent Ormanı misafirlerini ağırlamaya Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER