Sakaryada aquapark açılışı

Sakaryada aquapark açılışı -Büyükşehir Belediye Başkanı Toçoğlu: Bu çalışmalarımızla Yenikent ile şehir merkezini daha da yakınlaştırmış olduk


SAKARYA (A.A) - Sakarya Büyükşehir Belediyesince Yazlık Mahallesinde inşa edilen aquapark törenle açıldı.
     Törende konuşan Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Yenikent bölgesinin kültürel ve sosyal açıdan gelişmesi için proje ürettiklerini belirterek, Bölgemizde yaşayan vatandaşlarımızın güzel vakit geçireceği, içerisinde yürüyüş yolları kafeterya ve restoranların bulunduğu 33 dönümden oluşan Yenikent Parkı hizmete açtık. Aynı zamanda Yenikent Sosyal Tesislerini de inşa ederek vatandaşlarımıza önemli bir tesisi kazandırmış olduk dedi.
     Bölgenin en büyük aguaparkını hizmete sunmanın gururunu yaşadıklarını vurgulayan Toçoğlu, Bu çalışmamızla, Yenikent ile şehir merkezini birbirine yakınlaştırmış olduk, çalışmalarımızı ilk günkü gibi heyecanla yürütüyoruz. Şehrimiz için en iyiyi yapmaya, çalışmaya devam edeceğiz diye konuştu.
     Büyük havuz, küçük havuz, çocuk havuzu, fitness salonu, oyun grupları ve kafeteryaların bulunduğu park, 15 bin metrekarelik alan üzerine inşa edildi. Aquaparkta, 700 metrekarelik büyük, 100 metrekarelik de küçük havuz bulunuyor.
    
     Muhabir: Mehmet Özcan
     Yayıncı: Kemal Kaymak
<< Önceki Haber Sakaryada aquapark açılışı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER