Sakaryadaki cinsel istismar iddiası

Sakaryadaki cinsel istismar iddiası -Vali Büyük: -Tutuklama kararı çıkarılan müdürlerden biriyle ilgili firar bilgisi var


SAKARYA (A.A) - Sakarya Valisi Mustafa Büyük, çocuğa cinsel istismar soruşturmasına ilişkin, Tutuklama kararı çıkarılan müdürlerden biriyle ilgili firar bilgisi var dedi.
     Gazetecilerin konuya ilişkin soruları üzerine Vali Büyük, cinsel istismar iddiasıyla ilgili yeni yakalama ve tutuklama kararlarının verildiğini söyledi.
     Emniyet teşkilatının tutuklama kararlarının gereğini yaptığını ifade eden Büyük, şöyle devam etti:
     Tutuklama kararı çıkarılan müdürlerden biriyle ilgili firar bilgisi var ancak araştırmalar devam ediyor. Yurt dışına çıktığına dair belli emareler var ama kesin bilgiyi bu çalışmalardan sonra göreceğiz. Yeni yakalama ve tutuklama kararları verildi. Emniyetimiz onların gereğini yapıyor. Bu vesileyle dün de açıklamıştım, gerçekten bizi çok üzen bir hadise. Bu olayın tüm boyutlarını değerlendirmeye çalışıyoruz. İnşallah başka bu tarz şeylerle karşılaşmayız.
    
     -Olay-
    
     Sakaryada geçen hafta bir lise öğrencisine cinsel istismarda bulundukları iddiasıyla 2si kamu görevlisi 17 kişi gözaltına alınmış, zanlılardan 3ü tutuklanmış, tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılan 13 kişi hakkında ise savcının itirazı üzerine yakalama kararı çıkartılmıştı. Zanlıların ifadeleri doğrultusunda dün gözaltına alınan 11 kişiden de 9u tutuklanmıştı.
    
     Muhabir: Kemal Kaymak/Atakan Çelik
     Yayıncı: A. Fatih Tekcan
<< Önceki Haber Sakaryadaki cinsel istismar iddiası Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER