Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Toçoğlu:

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Toçoğlu: -Yeni yaptığımız düzenlemelerle şehrimizin havası değişiyor, esnafımızın önü açılıyor


SAKARYA (A.A) - Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, yeni yaptıkları düzenlemelerle Sakaryanın havasının değiştiğini, esnafın önünün açıldığını ifade etti.
     Karaağaç esnafı ile kahvaltıda biraraya gelen Toçoğlu burada yaptığı konuşmada, yaptıkları ve yapacakları hizmetlerle ilgili esnaflarla fikir alış verişinde bulunmalarının kendileri için önemli olduğunu söyledi.
     Sakaryada çalışmalara devam ettiklerini dile getiren Toçoğlu, Yeni yaptığımız düzenlemelerle şehrimizin havası değişiyor, esnafımızın önü açılıyor. Allah esnafımıza hayırlı işler versin. Esnafımızın yüzü gülerse şehrimizin yüzü güler. Vatandaşımız için uygun olan her çalışmaya imza atmak için çalışıyoruz dedi.
     Toçoğlu, yeni yapılan düzenlemelere şehrin havasını değiştirdiklerini belirterek, depremin yıkıcı etkisinden sonra birçok şehre örnek olacak şekilde çalışmalar yaptıklarını kaydetti.
    
     Muhabir: Çağrı Turgut
     Yayıncı: Atakan Çelik
<< Önceki Haber Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Toçoğlu: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER