Sakarya Fatih Kolejleri Genel Müdürü Taşdemir:

Sakarya Fatih Kolejleri Genel Müdürü Taşdemir: -Işık Koleji, Fatih Koleji ile birleşerek faaliyetlerine Fatih Koleji adıyla devam edecek


SAKARYA (A.A) - Sakarya Fatih Kolejleri Genel Müdürü Reşit Taşdemir, Işık Kolejinin, Fatih Kolejiyle birleştiğini belirterek, gelecek yıldan itibaren faaliyetlerine Fatih Koleji adıyla devam edeceklerini söyledi.
     Taşdemir, Işık Koleji İlköğretim Okulunda düzenlenen basın toplantısında, çeşitli bilim olimpiyatlarında 10 birinciliği, 8 ikinciliği, 8 üçüncülüğü, 559 madalyası ve üniversite giriş sınavlarında 10 birinciliği bulunan Fatih Kolejiyle yapılacak birlikteliğin kendilerine güç katacağını anlattı.
     Taşdemir, birleşmeyle Fatih Kolejinin tüm kurumsal sisteminin yanında uygulanan sınav sistemi, müfredatı ve Türkiye genelindeki uygulamalarına da dahil olacaklarını belirterek, Işık Kolejlerinin dünya ile daha güçlü yarışır hale geleceğini kaydetti.
     Sakaryanın yanında İstanbul, Gebze, Tekirdağ, Kırklareli, Karabük ve Zonguldaktaki 6 genel müdürlüğün, 54 müdürlüğün ve 96 okulun birleşmesinin eğitime kalite getireceğini ifade eden Taşdemir, şöyle konuştu:
     Eğitimde tatlı rekabetin ülkemize büyük faydalar getireceğine inanıyoruz. Sakaryada 20 yıldır eğitim-öğretim faaliyetlerini sürdüren Işık Koleji, 30 yıllık eğitim geçmişi olan Fatih koleji ile birleşerek, 2013-2014 eğitim yılından itibaren faaliyetlerine Fatih Koleji adıyla devam edecek. Bu birleşmeyle Sakaryamız ama en başta ülkemizin eğitimi kazanacak.
     Şuan kurumumuz bünyesinde bir ilkokul, bir ortaokul, bir anaokulu ve 2 lisede bin 500 öğrenci bulunmaktadır. 2013 yılındaki öğrenci hedefimiz 2 bindir. Bununla beraber 2013-2014 yılında Anadolu Sağlık Meslek Lisesini Sakaryanın hizmetine sunacağız.
    
     Muhabir: Enes Duran
     Yayıncı: Kemal Kaymak
<< Önceki Haber Sakarya Fatih Kolejleri Genel Müdürü Taşdemir: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER