SAKEMden sergi

SAKEMden sergi


KARABÜK (A.A) - Safranbolu Kültür Eğitim Merkezi (SAKEM) tarafından Halkla Buluşma Günleri sergisi düzenlenen törenle açıldı.
     Belediye Başkanı Necdet Aksoy, Misak-ı Milli Meydanındaki serginin açılış töreninde yaptığı konuşmada, ilçenin geçmişten gelen kültürünü yaşatarak gelecek kuşaklara aktarmak için SAKEMi kurduklarını söyledi.
     SAKEM tarafından açılan bu sergiyi gelenekselleştireceklerini anlatan Aksoy, şöyle konuştu:
     SAKEM, Safranbolunun geleneksel kültürünü geleceğe taşımak, Safranbolu insanını kişisel gelişim, mesleki gelişim, yeni nitelik kazandırma, kadınlarımızın daha sağlıklı olabilmeleri ile ilgili olarak kadın sağlığına önem verme, eğitim gibi pek çok alanda yaygın eğitim faaliyetleri sürdürmektedir. Kısaca SAKEM Safranboluyu geleceğe taşımaya yönelik çalışmalar gerçekleştiriyor. Bütün bu çalışmaları yılın belli bölümlerinde Safranbolunun çeşitli yerlerinde yaptıkları çeşitli etkinliklerle ilçe halkını buluşturmaya gayret gösteriyoruz. Sergimizde emeği olan tüm hoca ve öğrencilerimize teşekkür ediyor hayırlı olmasını temenni ediyorum.
     Sergiyi, Safranbolu Kaymakamı Gökhan Azcan, Başkan Aksoy, İlçe Emniyet Müdürü Erol Beşe, İlçe Milli Eğitim Müdürü Aslan Derin ve İlçe Müftüsü İlyas Yılmaztürk açtı.
     Sergi, 3 gün boyunca açık olacak.
    
     Muhabir: Ahmet Özler
     Yayıncı: Ebubekir Gülüm

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER