SAMGİAD Başkanı Özden:

SAMGİAD Başkanı Özden: -SAMGİAD 10-15 yıl sonra Samsunun ticaretinde, sivil hayatında, siyasetinde, daha etkin ve aktif rol alacak bir yapıdır


SAMSUN (A.A) - Samsun Genç İş Adamları Derneği (SAMGİAD) Başkanı Levent Özden, SAMGİADın gelecekte Samsunun ticaretinde, sivil hayatında, siyasi ve sosyal yapısında daha etkin ve aktif roller alacak bir yapı olduğunu bildirdi.
     Özden, bir restoranda düzenlenen mart ayı iş yemeği toplantısında yaptığı konuşmada, göreve geldikleri günden bu yana 50den fazla ziyaret gerçekleştirdiklerini ve bu ziyaretlerde SAMGİAD ismini olabildiğince çok kişiye ve şehrin tamamına en doğru şekilde anlatmayı amaçladıklarını söyledi.
     Geçtiğimiz haftalarda SAMGİAD olarak Çin Dış Ticaret Müsteşarını ve Türkiye-Çin İpek Yolu Derneği Çin temsilcilerini Samsunda misafir ettiklerini, amaçlarının Samsun ile Çin arasında ticari ve ekonomik ilişkileri artırmak olduğunu anlatan Özden, Çin heyeti ve Samsundaki yetkililerle bazı görüşmeler yaptıklarını, Valilik, Büyükşehir Belediyesi ve STSO ile çok verimli toplantılar gerçekleştirdiklerini ifade etti.
     SAMGİADın Samsunun geleceği olduğunu belirten Başkan Özden, SAMGİAD 10-15 yıl sonra Samsunun ticaretinde, sivil hayatında, siyasetinde, daha etkin ve aktif rol alacak bir yapıdır. Bu yapıda dinamik ve etkin bir şekilde yer almak istiyorsak, sorumluluk almalı ve taşın altına elimizi koymalıyız. Ne kadar yoğun olursak olalım bu tür birliklere ve çalışmalara zaman ayırmalıyız dedi.
     Konuşmaların ardından derneğe yeni katılan Fikret Alışkan, Mustafa Güvenç, Muhammet Kaya, Ahmet Tuna ve Mustafa Demire üye katılım belgeleri verildi.
    
     Muhabir: Fatma Kalay
     Yayıncı: Hüseyin Likoğlu
<< Önceki Haber SAMGİAD Başkanı Özden: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER