Şanlıurfada antrenörlerle toplantı

Şanlıurfada antrenörlerle toplantı


ŞANLIURFA (A.A) - Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ertuğrul Yıldız, kuruma bağlı antrenörlerle değerlendirme toplantısı yaptı.
     Yıldız, spor camiası olarak gençlerin serbest zamanlarını sporla değerlendirmesinde antrenörlere büyük görev düştüğünü belirtti.
     Başarılı sporcuların yetişmesinde en büyük katkıyı antrenörlerin sağladığına değinen Yıldız, Şanlıurfada sporu hak ettiği yere getirmek istediklerini bildirdi.
     Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ertuğrul Yıldız, Şanlıurfaya yararlı ve altyapısı sağlam sporcular yetiştirmek için en büyük görevin antrenörlerde olduğunu vurgulayarak, şunları kaydetti:
     Antrenör olarak sizler branşlarla ilgili gelişmeleri takip edip yeniliklere açık olmalısınız. İl Müdürlüğü olarak yapacağımız faaliyetlerle Şanlıurfamız için yararlı ve altyapısı sağlam en iyi sporcuları yetiştirmek için gece gündüz çalışmalıyız. Sizler faaliyetlerinize engel olarak gördüğünüz sorunları bizlere iletin hep birlikte çözelim. Ayrıca ilimizde farklılık yaratacak proje ve çalışmalara imza atmalıyız. Bunun için tüm antrenörlerden gayretli çalışmalar bekliyorum.
    
     Muhabir: Halil Fidan
     Yayıncı: Mehmet Güldaş
<< Önceki Haber Şanlıurfada antrenörlerle toplantı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER