Şanlıurfada bir kişinin yaralanması

Şanlıurfada bir kişinin yaralanması -Ceylanpınar ilçesinde evinde otururken nereden geldiği belli olmayan merminin isabet etmesi sonucu yaralanan Ahmet Özerin, ikinci ameliyatı da başarılı geçti


ŞANLIURFA (A.A) - Ceylanpınar ilçesinde evinde otururken nereden geldiği belli olmayan merminin isabet etmesi sonucu yaralanan Ahmet Özerin (32) ikinci ameliyatının da başarılı geçtiği bildirildi.
     Özerin tedavi gördüğü OSM Ortadoğu Hastanesinden yapılan açıklamada görüşlerine yer verilen Plastik Cerrahi Uzmanı Opr. Dr. Servet Gençağa, hastanın yara aldığı bölgede oluşan şişkinlik nedeniyle nefes yolunun tamamına yakın bir kısmında kapanma oluşabileceği için ikinci bir ameliyat gerçekleştirdiklerini belirtti.
     Hastanın dün gece yeniden ameliyata alındığını aktaran Gençağa, şunları kaydetti:
     Hastanın boğazında yeni bir nefes yolu oluşturduk. Artık solunumunu bu yolla yapacak. Hastamızı yoğun bakım birimimizde yaşam destek ünitesine bağlı olarak takibini yapıyoruz. Cumartesi günü çenedeki hasarın düzeltilmesi için yeni bir operasyon planlıyoruz. Bu operasyonun ardından da 3 gün kadar hastanın takibini yaptıktan sonra mikro cerrahi işlemleri için Ankaraya sevk etmeyi planlıyoruz. Hastamızın ilk geldiği güne göre durumunda iyileşme gözlemliyoruz.
     Ceylanpınar ilçesinde 21 Ocakta evinde oturan Ahmet Özer, nereden geldiği belli olmayan merminin isabet etmesi sonucu yaralanmıştı.
    
     Muhabir: Eşber Ayaydın / Mehmet Güldaş
     Yayıncı: Sevil Çelik
<< Önceki Haber Şanlıurfada bir kişinin yaralanması Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER