Şanlıurfadan kısa kısa

Şanlıurfadan kısa kısa -AK Partiden TMMOBa ziyaret etti


ŞANLIURFA (A.A) - AK Parti Merkez İlçe Teşkilatı, Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği (TMMOB) Şanlıurfa Temsilciliğini ziyaret etti.
     Partiden yapılan açıklamaya göre, Merkez İlçe Teşkilat Başkanı Mustafa Ağar başkanlığındaki heyet, TMMOB İl Temsilcisi Uğur Beyazgülü makamında ziyaret edip, bir süre görüştü.
     Ağar, ziyaretin ardından yaptığı açıklamada parti teşkilatı olarak zaman zaman kurum ziyareti gerçekleştirdiklerini belirtti.
     Ziyaret ettikleri kurumlarla kentin sorunları hakkında bilgi alış verişinde bulunduklarını ifade eden Ağar, AK Parti ailesi olarak başkanımızda Urfayla ilgili çok olumlu fikirler aldık. Bizler de bu fikirlerimi ilgili mercilere aktaracağız dedi.
     Beyazgül ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
    
     -Viranşehirde okul kantinleri denetlendi
    
     Viranşehirde okul kantinleri denetlendi.
     Zabıta Müdürlüğü ile Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü ekipleri, ilçe merkezindeki okul ve dershanelerin kantinlerinde incelemede bulundu.
     Yapılan denetimde, kantinlerde gazlı içecek, cips ve yağ içeren yiyecekler ile besleyici değeri olmayan, enerji yoğunluğu yüksek ürünlerin satılıp satılmadığı kontrol edildi. Kurallara uymayan kantin işletmecileri hakkında uyarıda bulunuldu.
     Belediye Başkan Vekili Mehmet Burun, yaptığı açıklamada, gıda maddelerinin ve içeceklerin son kullanma tarihlerini denetleyen ekiplerin, tost ve benzeri yiyeceklerin steril ortamda hazırlanıp hazırlanmadığını da denetlediğini kaydetti.
    
     Muhabir: Yasin Dikme
     Yayıncı: Mehmet Güldaş
<< Önceki Haber Şanlıurfadan kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER