Şanlıurfadan kısa kısa

Şanlıurfadan kısa kısa -Fakıbaba, "beyaz masa" da telefonları cevaplandırdı


ŞANLIURFA (A.A) - Şanlıurfa Belediye Başkanı Ahmet Eşref Fakıbaba, belediye bünyesindeki "beyaz masa" birimini ziyaret ederek, gelen telefonları yanıtladı.
     Belediye basın bürosundan yapılan açıklamaya göre, sorunlarını ileten vatandaşlara sunulan hizmeti yerinde görmek için beyaz masayı ziyaret eden Fakıbaba, burada çalışanlarla sohbet etti.
     Bir süre birimde oturan Fakıbaba, buraya gelen telefonlara da baktı. Sorunların çözümü için ilgili birimlere talimatlar veren Fakıbaba, beyaz masa birimine büyük önem verdiğini belirtti.
     Vatandaşların sorunlarını gidermek için beyaz masada 10 kişilik bir ekibin saat 08.00 ile 24.00 arasında hizmet verdiğini ifade eden Fakıbaba, şunları kaydetti:
     "Çözülmeyen problemleri vatandaşın adına takip ediyoruz. Beyaz masadaki ekibimiz sonuç olumlu veya olumsuz da olsa vatandaşa geri dönüyor ve bilgi veriyor. Şikayetlerin Beyaz masaya, Alo 153 veya 185 nolu telefonlardan bildirilmesini istiyoruz. Halkımız ayrıca, şahsen, e-mail ve dilekçe ile de beyaz masaya, belediye çalışmaları ve belediye hizmetleriyle ilgili her konuda başvurabilirler"
    
     -Suriye sınırındaki gerginlik
    
     Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası (ŞUTSO) Akçakale Gümrük Kapısında yaşanan olaylarda şehit olan polis memuru için başsağlığı mesajı yayınladı.
     ŞUTSO Başkanı Eyüp Sabri Ertekin mesajında, yaşanan olaylarda polis memuru Ferhat Avcının şehit olmasının kendilerini derinden üzdüğünü belirterek, şunlara yer verdi:
     "Polis memuru Ferhat Avcının şahadet haberi ve yaralılarımızın durumları tüm Şanlıurfalılar gibi bizleri de derinden üzmüştür. Şehidimize Allahtan rahmet, kederli ailesine, yakınlarına, tüm Emniyet teşkilatımıza başsağlığı ve sabır, yaralılarımıza da acil şifalar dilerim."
     Akçakale Sınır Kapısında dün yaşanan olaylarda 1 polis memuru hayatını kaybetmiş, 11 kişi de yaralanmıştı.
    
     Muhabir: Eşber Ayaydın / Yasin Dikme
     Yayıncı: Sevil Çelik
<< Önceki Haber Şanlıurfadan kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER