Şanlıurfadan kısa kısa

Şanlıurfadan kısa kısa -Halfetide Büyükşehir Yasası toplantısı


ŞANLIURFA (A.A) - Halfeti Kaymakamlığınca, Büyükşehir Yasası çerçevesinde devir ve tasfiye işlemleri tüzel kişilikleriyle ilgili toplantı düzenlendi.
     Kaymakamlıkta gerçekleştirilen toplantıya Kaymakam Mehmet Keklik, Belediye Başkanı Mahmut Özdemir, Argıl Belediye Başkanı Hüseyin Şimşek, Mal Müdürü Öner Gündüz, katıldı.
     Keklik, toplantının ardından yaptığı açıklamada, Büyükşehir Yasasının, belde belediyeleriyle ilgili yeni düzenlemeler getirdiğini söyledi.
     Yasa kapsamında öngörülen belde belediyelerinin gayrimenkullerinin tamamının ilçe belediyelerine devredilmesi gerektiğini ifade eden Keklik, "Halfetide 2 beldemiz ve 32 köyümüz ilçe belediyesine devir edilecek" dedi.
    
     -Samsun Havza Ziraat Odası, Ceylanpınarda-
    
     Samsunun Havza ilçesi Ziraat Odası heyeti, Ceylanpınarı ziyaret etti.
     Ziraat Odası Başkanı Fahri Şahin ve yönetim kurulu üyeleri, Ceylanpınar Tarım İşletmesi Müdürlüğünü gezdikten sonra Ceylanpınar Ziraat Odası Başkanı Ali Uçar ile makamında bir süre görüştü.
     Tarım İşletmesinde kullanılan teknolojik tarım uygulamalarından çok etkilendiklerini belirten Şahin, benzer zirai uygulamalar için çalışma yapmak istediklerini söyledi.
     Uçar ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
    
     Muhabir: Yasin Dikme
     Yayıncı: Sevil Çelik
<< Önceki Haber Şanlıurfadan kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER