Şanlıurfadan kısa kısa

Şanlıurfadan kısa kısa -Vali Güvenç, iş adamı Gergerin yaptıracağı tesisin temelini attı


ŞANLIURFA (A.A) - Şanlıurfa Valisi Celalettin Güvenç, iş adamı Dr. Ali Rıza Gerger tarafından yaptırılacak çok amaçlı tesisin temelini attı.
     Vali Güvenç, İpekyol Mahallesinde 864 metrekarelik bir alana inşa edilecek 3 katlı tesisin temel atma töreninde yaptığı konuşmada, bünyesinde kadın ve erkek taziye evleri, yemekhane ve çok amaçlı okuma salonunun yer alacağını söyledi.
     Kent merkezindeki bazı mahallere iş adamı Ali Rıza Gerger gibi hayırsever vatandaşların desteğiyle kültür merkezi yaptıklarını belirten Vali Güvenç, Eğitim yuvasını, sizlere çocuklarımıza hediye ediyoruz. Burada mutlaka güzel çocuklar yetişecek, kitap okuyacak, taziyelerinizi yapacaksınız. Amacımız her mahallede bir eğitim ve kültür yuvamızın olmasıdır dedi.
     Törene İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Uğur Büyükhatipoğlu, İl Emniyet Müdürü Mehmet Likoğlu ile mahalle sakinleri katıldı.
    
     -Siverek MOBESE ile izlenecek
    
     Sivereke MOBESE kamera sisteminin kurulacağı bildirildi.
     İlçe Emniyet Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, başta trafik akışı ve yoğunluğunu rahatlatmanın yanı sıra güvenlik konusundaki bazı olumsuzluklarında giderilmesini sağlama amacıyla ilçede tespit edilen yerlere MOBESE kameraları yerleştirilecek.
     Sistemin kurulum çalışmasına ise hafta içerisinde başlanacak.
    
     -35 yaş üstü basketbol turnuvası tamamlandı
    
     Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünce organize edilen 35 yaş üstü basketbol turnuvasında Mutluspor şampiyon oldu.
     Atatürk Spor Salonunda Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ertuğrul Yıldızın da forma giydiği Mutluspor ile Doğanyıldızspor takımları arasında oynanan final maçının ilk devresini Mutluspor 47-38 önde tamamladı.
     İkinci yarıda da üstünlüğünü sürdüren Mutluspor ekibi karşılaşmadan 94-84 galip ayrılarak turnuvayı şampiyon olarak tamamladı.
     Maçın ardından dereceye giren takımlara kupaları ve madalyaları verildi.
    
     Muhabir:Müslüm Etgü / Yasin Dikme
     Yayıncı: Zeynep Yücetaş
<< Önceki Haber Şanlıurfadan kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER