Şanlıurfadan kısa kısa

Şanlıurfadan kısa kısa -AK Parti Milletvekili Macitten Fakıbabaya ziyaret


ŞANLIURFA (A.A) - AK Parti İstanbul Milletvekili Muhammet Bilal Macit, Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Eşref Fakıbabayı makamında ziyaret etti.
     Belediye basın bürosundan yapılan açıklamaya göre, Harran Üniversitesi (HRÜ) Kariyer Kulübünce düzenlenen Gençliğin Şimdiki Yeri, Gençlik ve Siyaset konulu söyleşiye katılan Macit, daha sonra Fakıbaba ile bir süre görüştü.
     Muhammet Bilal Macit, kente ikinci kez geldiğini belirterek, Şanlıurfa çok değişmiş tertemiz bir Şanlıurfa olmuş. Şanlıurfa halkı ile muhabbetimizde gördüm ki Urfalılar Fakıbabayı çok seviyor, çünkü çok çalışmış, millet hizmet gördüğü için bağrına basmış Fakıbabayı dedi.
     Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Fakıbaba ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Böyle genç bir milletvekilli olması hasebiyle sayın Maciti kutluyorum. Gençliğe, gençlere örnek olacak bir kişi olduğunuz için de tebrik ediyorum şeklinde konuştu.
     Ziyarette AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Yusuf Eğilmez, Genel Merkez Gençlik Kolları MKYK üyeleri ve partililer de katıldı.
    
     -Şanlıurfada elektrik kesintisi
    
     Şanlıurfada enerji kesintisi yapılacak.
     Dicle Elektrik Dağıtım A.Şden (DEDAŞ) yapılan açıklamaya göre, Kırlık Trafo Merkezinde enerji nakil hatlarında çeşitli çalışmalar yapılacak.
     Söz konusu çalışma nedeniyle bu trafodan beslenen yerlere 6-7 Mart tarihlerinde saat 09.30-16.30 arasında elektrik verilemeyecek.
    
     -Tütün Kontrol Kurulu toplantısı
    
     Şanlıurfa Valiliğince Tütün Kontrol Kurulu toplantısı düzenlendi.
     Valilik basın bürosundan yapılan açıklamaya göre, Vali Yardımcısı Ramazan Seçilmiş başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda şu kararlar alındı:
     Kamu kurum ve kuruluşlarında güncellenen tütün denetimcilerinin kurumlarındaki tütün ihlallerine karşı gerekli hassasiyeti göstermeleri gerekiyor. Ayrıca kurum amirlerince düzenli olarak takiplerinin yapılması, belediye binasının önünde bulunan hareketli reklam panosunda sigaranın zararları hakkında dikkat çekici resim ile Sigara öldürür cümlesinin yayınlanmasına karar verildi. İl Emniyet Müdürlüğünce taksi, dolmuş, halk otobüsü gibi toplu taşıma araçlarında sigara kullanımının MOBESE ile tespit edilmesi durumunda suç unsurunu gösterir delilleri sigara içen kişilerin kimlik bilgilerinin Halk Sağlığı Müdürlüğüne cezai işlem uygulanması için bildirilmesi gerekmektedir.
    
     Muhabir: Eşber Ayaydın
     Yayıncı: Mehmet Güldaş
<< Önceki Haber Şanlıurfadan kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER