Şanlıurfa Belediyesi toplu açılış ve temel

Şanlıurfa Belediyesi toplu açılış ve temel atma töreni -Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Çelik: Oyu alıp uyuma gibi bir yanlış içerisinde olmadık, birlik ve beraberlik içerisinde çalıştık


ŞANLIURFA (A.A) - Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, Oyu alıp uyuma gibi bir yanlış içerisinde olmadık, birlik ve beraberlik içerisinde çalıştık dedi.
     Çelik, Şanlıurfa Belediyesinin Topçu Meydanında düzenlenen toplu açılış törene katıldı.
     Burada bir konuşma yapan Çelik, seçim döneminde Şanlıurfalılara verdikleri taahhütleri bir bir yerine getirdiklerini söyledi.
     Oyu alıp uyuma gibi bir yanlış içerisinde olmadık, birlik ve beraberlik içerisinde çalıştık diyen Bakan Çelik, konuşmasını şöyle sürdürdü:
     Vaatlerimizin başında Şanlıurfa vardı. Şanlıurfa, büyükşehir olacak dedik ve Şanlıurfa 2012 yılında büyükşehir olma özelliği kazanıyor. 2014 yılında veya erkene alınması ihtimali karşısında 2013 yılının Kasım ayında yapılacak yerel seçimlerde artık Şanlıurfa, büyükşehir belediyesi olarak seçimlere girecek. Bu son derece önemli bir adımdır.
     Faruk Çelik, Şanlıurfanın çok sıcak bir kent olduğunu da belirterek, yeni havuz projelerini hayata geçirdiklerini söyledi.
    
     -Belediye Başkanı Fakıbaba-
    
     Belediye Başkanı Ahmet Eşref Fakıbaba da Topçu Meydanı Projesinin yapımında karşılaştıkları güçlükleri Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelikin katkılarıyla aştıklarını ifade etti.
     Fakıbaba, kentin kısa sürede yeni meydanlara kavuştuğunu belirterek, Düne kadar bu memlekette meydan yokken şimdi 5 meydanımız olacak. Emeği geçen herkese yürekten teşekkür ediyorum dedi.
     Konuşmaların ardından yapımı tamamlanan Yeşil Direk Köprülü Kavşağı, Cengiz Topel Alt Geçidi, yürüyen merdivenli üst geçit ve 5 semt pazarının açılışı yapıldı. Ayrıca Topçu Meydanı ve Haleplibahçe Projesinin de temeli atıldı.
     Bakan Çelik, tören alanından ayrılırken makam aracı yerine trafik polisinin aracına binerek polisevine geçti.
     Törene, Vali Celalettin Güvenç, AK Parti Şanlıurfa milletvekilleri Emin Önen, Seyit Eyyüpoğlu, Mehmet Akyürek, Abdülkerim Gök, daire amirleri vatandaşlar katıldı.
    
     Muhabir: Eşber Ayaydın / Mehmet Güldaş
     Yayıncı: Selçuk Aval
<< Önceki Haber Şanlıurfa Belediyesi toplu açılış ve temel Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER