Sapancadaki kentsel dönüşüm protestosu

Sapancadaki kentsel dönüşüm protestosu -Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Toçoğlu: -Şehrimizin gelişmesi, daha yaşanabilir bir kent kimliğine sahip olabilmemiz için bu tarz dönüşüm projelerine destek vermeliyiz


SAKARYA (A.A) - Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Sapanca ilçesindeki kentsel dönüşüm protestosuna ilişkin, kentin daha iyi hale geleceği dönüşüm projesine destek verilmesi gerektiğini bildirdi.
     Toçoğlu, yaptığı yazılı açıklamada, Toplu Konut İdaresi (TOKİ) ve Sapanca Belediyesince başlatılan Sapanca Kestanelik Kentsel Dönüşüm Projesine destek verdi.
     Türkiyenin her bölgesinde benzeri projelerin hayata geçirildiğine işaret eden Toçoğlu, Bu dönüşüm çalışmalarının bir benzeri bugün Sapanca Belediyemiz ile Kestanelikte uygulanmaya çalışılıyor. Dönüşüm projeleri hem şehirlerimiz hem de vatandaşlarımız için yararlı olmuştur. Bugün bölgede hayata geçirilmek istenen proje, Sapanca için büyük bir şanstır diye belirtti.
     Toçoğlu, Sakaryanın gelişimi için kentsel dönüşüm projelerinin önemli olduğunu vurgulayarak, şunları kaydetti:
     Şehrimizin gelişmesi, daha yaşanabilir bir kent kimliğine sahip olabilmemiz için bu tarz dönüşüm projelerine destek vermeliyiz. Sapancada uygulanılması istenen proje gibi çalışmalarla Sakaryanın önünü açabiliriz. Her yeniliğe karşı çıkmak doğru değil. Bunun için herkesin elini taşın altına koyması gerekmektedir. Sorumluluk almaktan kaçamayız. Hak sahipleri mağdur edilmeden hayata geçirilecek Sapanca Kentsel Dönüşüm Projesini destekliyoruz. Kimse bir yere gönderilmeyecek. Herkese yetecek kadar konut inşa edilecek. Ayrıca konut yapılan vatandaşlarımıza seçme şansı da verilecek. Aileler yine bir arada oturabilecek.
    
     Muhabir: Mehmet Özcan
     Yayıncı: Kemal Kaymak
<< Önceki Haber Sapancadaki kentsel dönüşüm protestosu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER