Sarıkamışta servis sürücülerine eğitim verildi

Sarıkamışta servis sürücülerine eğitim verildi


KARS (A.A) - Sarıkamış ilçesinde öğrenci taşıyan okul servis sürücülerine eğitim verildi.
     Sarıkamış Emniyet Müdürü Cem Boçkay, Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Şube Amirliği ile Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından bir lokalde düzenlenen toplantıda yaptığı konuşmada, yeni eğitim-öğretim yılının başlaması nedeniyle başta trafik ve asayiş olmak üzere her konuda önlem aldıklarını söyledi.
     Okul servislerinin sürekli denetim altında tutulacağını ifade eden Boçkay, Bizim için insan hayatı çok önemlidir. Güvenli bir servis taşımacılığı için başta sürücülere bazı kurumlara ve bizlere büyük sorumluluklar düşmektedir. Herkes üzerine düşen görevi eksiksiz yerine getirmek zorundadır diye konuştu.
     Sürücülerin trafik kurallarına mutlaka uyması gerektiğini vurgulayan Boçkay, Sizlerden tek isteğimiz eğitim döneminde öğrencilerin rahat ve huzurlu bir şekilde okullarına gidip gelmeleridir ifadelerini kullandı.
     Trafik Tescil ve Denetleme Şubesi Büro Amiri Ahmet Murat Boybeyi de ilköğretim okulu servis araçlarında aranacak hususlar, taşımacıların yükümlülükleri ve taşımacılık hizmetlerinde çalışan şoförlerle rehber personelin alacakları tedbirler hakkında bilgi verdi.
     Toplantıya, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Süleyman Ömeroğulları, Trafik Tescil ve Denetleme Şubesi Büro Amiri Ahmet Murat Boybeyi ve sürücüler katıldı.
    
     Muhabir: Hüseyin Demirci / Ayşe Yıldız
     Yayıncı: Emine Konuk
<< Önceki Haber Sarıkamışta servis sürücülerine eğitim verildi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER