Şarkışladan kısa kısa

Şarkışladan kısa kısa -Anadolu Öğretmen Lisesi öğrencileri "Eski çarıklar" isimli tiyatro oyununu sahneledi


SİVAS (A.A) - Anadolu Öğretmen Lisesi öğrencileri, yıl sonu etkinlikleri kapsamında "ESki Çarıklar" isimli tiyatro oyununu sahneledi.
     Seyfettin Soysal Konferans Salonundaki etkinliklerde, Türk milletinin savaşlarda çektiği sıkıntıların anlatıldığı "Eski Çarıklar" oyununu sahneleyen öğrencileri, İlçe Kaymakamı Davut Gül, Belediye Başkanı Kasım Gültekin, Cemel Belde Belediye Başkanı Hakverdi Bulut, Milli Eğitim Müdürü Niyazi Kılıç, AK Parti İlçe Başkanı Ercihan Altınkaya, öğretmenler, veliler ve arkadaşları izledi.
     Rehber Öğretmen Tülay Polatın hazırladığı, 17 öğrencinin rol aldığı oyun, beğeniyle izlendi.
     Oyun sonrası öğrencileri tek tek tebrik eden Kaymakam Gül, "Sizleri ayakta alkışlıyorum. Hem derslerinizde çok başarılısınız hem de oyunu profesyonelce oynadınız. Kutluyorum" dedi.
    
     -Cemel İlk/Orta Okulu öğrencileri Anneler Günü programı düzenledi
    
     Şarkışlanın Cemel Beldesindeki Cemel İlk/Ortaokulu ilkokul öğrencileri "Anneler Günü" dolayısıyla program düzenledi.
     Beldedeki bir düğün salonunda gerçekleştirilen programda, öğrenciler şiir okuyup şarkı söyledi. 2. sınıf öğrencisi Fırat Yıldırımın Aşık Veysel tiplemesi ve okuduğu "uzun ince bir yoldayım" türküsü izleyicilerden alkış aldı.
     Cemel Belde Belediye Başkanı Hakverdi Bulut, programa katılanlara teşekkür ederek, kendi yazdığı "Zahidem" adlı şiiri okudu ve tüm annelerin Anneler Gününü kutladı.
     Program sonunda öğrencilerin daha önceden çekilmiş ve annelerinden sakladıkları suçlarını anlatan video gösterileri yapıldı. Öğrenciler o gösterimlerde işledikleri suçlarla ilgili annelerinden özür dileyip affedilmeyi diledi.
     Programa, Milli Eğitim Müdürü Niyazi Kılıç, belde ve ilçe okul müdürleri, öğretmenler ve vatandaşlar katıldı.
    
     Muhabir: Kemal Erdoğmuş / Merve Topuz
     Yayıncı: Tuba Karahan
<< Önceki Haber Şarkışladan kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER