Şarkışladan kısa kısa

Şarkışladan kısa kısa -Kızılay Şubesi, ilçede sağlık ocağı yaptıracak


SİVAS (A.A) - Kızılay Şarkışla Şubesi tarafından Esentepe Mahallesine sağlık ocağı yaptırılacağı bildirildi.
     Kızılay Şarkışla Şubesi Başkanı Yavuz Şükrü Yılmaz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Esentepe Mahallesinde yaptırılacak sağlık ocağı hakkında bilgi verdi.
     Yılmaz, 200 metrekare alana yapılması planlanan ve içerisinde poliklinikler ile tıbbi müdahale, aşı ve emzirme odalarının yer alacağı sağlık ocağının projesinin ve finansmanının hazır olduğunu söyledi.
     Belediye tarafından sağlık ocağı yapılması için kendilerine bin 200 metrekarelik bir alanın tahsis edilmesinin vaat edildiğini dile getiren Yılmaz, Belediye Başkanımız Kasım Gültekinin bize vaat ettiği arsanın tapusunu alır almaz kazı çalışmalarına başlayacağız. Nisan ayında da inşaata başlayacağız. Kısmet olursa Temmuz ayının üçüncü haftasında yapılacak olan Aşık Veysel Kültür ve Sanat Festivalinde de açılışını yapacağız diye konuştu.
    
     -AK Parti Şarkışla Gençlik Kolları Halı Saha Futbol Turnuvası-
    
     AK Parti Şarkışla Gençlik Kolları tarafından düzenlenen halı saha futbol turnuvası sona erdi.
     20 takımın katıldığı turnuvanın finalinde, Sönmez Spor ile Kale Belediyespor karşılaştı. Maçı 4-1 kazanan Sönmez Spor, kupanın sahibi oldu.
     Sönmez Spora kupasını takdim eden AK Parti İlçe Başkanı Ercihan Altınkaya, turnuvanın birlik, beraberlik ve kardeşlik içinde geçtiğini söyledi. Gençlerin boş zamanlarını boş işlerle geçirmemeleri için bu tür faaliyetlere devam edeceklerini belirten Altınkaya, turnuvaya katılan takımları tebrik etti.
    
     Muhabir: Kemal Erdoğmuş / Seyit Ahmet Eksik
     Yayıncı: Ahmet Ekici
<< Önceki Haber Şarkışladan kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER