Saruhanlı Kaymakamlığından ev yardımı

Saruhanlı Kaymakamlığından ev yardımı


MANİSA (A.A) - Saruhanlı Kaymakamlığı, Gümülceli Beldesinde barınma yardımı talebinde bulunan 75 yaşındaki Mehmet Turgut Kırıma müstakil bir ev yapıyor.
     Ev inşaatını inceleyen Saruhanlı Kaymakamı Kadir Sertel Otcu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Mehmet Turgut Kırımın bir süre önce kendilerine başvurarak maddi gücünün olmadığını, oturduğu evin onarımının yapılmasını istediğini kaydetti. Bunun üzerine Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı inceleme ekibinin, evde yaptığı inceleme sonucunda mevcut evin tadilatının zor olduğu, bunun yerine tek kişilik küçük bir ev yapmaya karar verdiklerini ifade eden Otcu, şunları kaydetti:
     Gerekli altyapı çalışmalarını tamamladıktan sonra Başbakanlık Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı fonundan yaklaşık 16 bin lira talepte bulunduk. Bu para geçen ay içinde elimize ulaştı. Bu bölgeden inşaat ustalarıyla anlaştık, malzemeyi aldık, mevcut evin bahçesinde yeni evin inşaatına başlandı. Bir oda, mutfak, tuvalet ve banyo olacak. Vatandaşımıza yetecek şekilde bir ev yapılıyor. Kendisi zaten yalnız yaşıyor. İnşallah bu ayın sonu itibariyle ya da ağustos ayı içinde binayı tamamlayıp kendisine teslim edeceğiz.
    
     Muhabir: Muammer Kökçüoğlu
     Yayıncı: Ramazan Ercan
<< Önceki Haber Saruhanlı Kaymakamlığından ev yardımı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER