SBS sonuçları

SBS sonuçları -Türkiye altıncısı Abdullah Çaycıoğlu: -Başarımın sırrı ailem ve öğretmenlerimdir (Fotoğraflı - Görüntülü)


ELAZIĞ (A.A) - Seviye Belirleme Sınavında (SBS) Türkiye altıncısı olan Abdullah Çaycıoğlu, Başarımın sırrı ailem ve öğretmenlerimdir dedi.
     Özel Yavuz Selim Eğitim Kurumları Özel Güzide Hanım İlköğretim Okulunda düzenlenen basın toplantısında, SBSde dereceye giren, aralarında Abdullah Çaycıoğlunun da bulunduğu öğrencilere okul müdürü Yakup Mertoğlu tarafından çeşitli hediyeler verildi.
     SBSde Türkiye altıncısı olan Çaycıoğlu, Başarımın sırrı ailem ve öğretmenlerimdir, onlara teşekkür ediyorum. Ayrıca düzenli çalışmak da işin içinde var diye konuştu.
     Okul müdürü Mertoğlu ise Abdullah Çaycıoğlunun 3 yılın SBS puan ortalamasına göre 499,539 puanla Türkiye altıncısı olduğunu belirterek, Öğrencimiz altıncı sınıfta soruların tamamını yaparak 500 puan almıştı. Yedinci sınıfta bir yanlışı vardı ve sekizinci sınıfta da soruların tamamını doğru yaparak neticeye ulaştı. Bu sonuçlarla öğrencimiz Elazığ birincisi, Türkiye altıncısı olmuştur diye konuştu.
     Mertoğlu, Çaycıoğlu ve dereceye giren diğer öğrencileri tebrik etti.
    
     Muhabir: Bestami Bodruk / Ömer Fansa
     Yayıncı: Ahmet Ekici

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER