Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği

Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Tetik: Teröre verilecek en büyük cevap birlik ve beraberlik içerisinde olmaktır


ERZURUM (A.A) - Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Tetik, Teröre verilecek en büyük cevap birlik ve beraberlik içerisinde olmaktırdedi.
     Tetik, dernek il binasında düzenlediği basın toplantısında, terör konusunun ülkenin en önemli gündem maddesi olduğunu söyledi. Terör örgütünün masum insanları katlettiğini belirten Tetik, şunları kaydetti:
     Teröre verilecek en büyük cevap birlik ve beraberlik içerisinde olmaktır. Askerimize polisimize sivil vatandaşlarımıza terör örgütü ve meclisteki uzantıları tarafından yapılan hain saldırıları şiddet ve nefretle kınıyor, şerefsiz hainleri lanetliyoruz. Bir ayda Şırnak, Uludere, Gaziantep, Beytüşşebap ve diğer yerlerde 60dan fazla şehit verdik. Onlarca askerimiz yaralandı. Hükümete ve muhalefete soruyoruz. Şehit olan askerlerimizin bedelini kim ödeyecek- Türkiyeyi yönetenlerin çözmesi gereken en önemli sorun terör sorunudur.
    
     Muhabir: Gamze İspirli
     Yayıncı: Emine Konuk
<< Önceki Haber Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER