Şehit annesinden Bolu Valisi Özçimene ziyaret

Şehit annesinden Bolu Valisi Özçimene ziyaret


BOLU (A.A) - Sinopta 17 Haziran 1993 yılında şehit olan Mustafa Erol Mühürcüoğlunun 83 yaşındaki annesi Sebahat Mühürcüoğlu, Bolu Valisi İbrahim Özçimeni makamında ziyaret etti.
     Mühürcüoğlu, 6 çocuk annesi olduğunu ve çocuklarından birinin şehit olduğunu ifade ederek, Vali Özçimenin kendisini çok samimi ve içten karşılamasından dolayı çok mutlu olduğunu söyledi.
     Vali evladımı görmeyi, onunla tanışmayı ve sohbet etmeyi çok istediğim için ziyaretine geldim diyen Mühürcüoğlu, Vali evladım sayesinde idarecilere karşı kafamdaki ön yargı konusunda birçok şeyi sildim. Görevinde başarılar dilerim ifadesini kullandı.
     Ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getiren Özçimen ise Elimden geldikçe ve zaman buldukça siz vatandaşlarımızla vakit geçirmeyi ve sohbet etmeyi tercih ediyorum. Bizler siz vatandaşlarımızın hizmetkarıyız. Sizlere hizmet için bu görevlerdeyiz. Biz idareciler için vatandaş memnuniyeti esastır diye konuştu.
     Şehitlik mertebesinin önemine değinen Özçimen, İnsan çalışarak pek çok rütbe ve unvanlar elde edebilir. Ancak bu rütbelerin başında hiç şüphe yok ki ilk olarak şehitlik rütbesi gelir. Çünkü şehitlik hayat karşılığında elde edilmektedir. Milletimizin göz bebeği olan şehit yakınlarımızı toplumsal hayatta her zaman baş tacı ederek, layık oldukları saygı ve sevgiyi eksiksiz göstermemiz gerekmektedir. Sizin için ne yapsak azdır ve sizin hakkınızı ödeyemeyiz şeklinde konuştu.
    
     Muhabir: Zafer Göder / Emin Gürbüz
     Yayıncı: Murat Paksoy
<< Önceki Haber Şehit annesinden Bolu Valisi Özçimene ziyaret Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER