Şehit polisin adı Kepezde bir parka

Şehit polisin adı Kepezde bir parka verildi -Kepez Belediye Meclisi, Cudi Dağında terör örgütü mensuplarıyla girilen çatışmada şehit düşen Özel Harekat Başpolisi Kadir Canın isminin bir parka verilmesini kararlaştırdı (Fo


ANTALYA (A.A) - Kepez Belediye Meclisi, geçtiğimiz aylarda Cudi Dağında terör örgütü mensuplarıyla güvenlik güçleri arasında yaşanan çatışmada şehit olan Özel Harekat Başpolisi Kadir Canın isminin Atatürk Mahallesindeki bir parka verilmesini kararlaştırdı.
     Kepez Belediyesi Meclisinin ekim ayı olağan toplantısı Belediye Başkanı Hakan Tütüncü başkanlığında gerçekleştirildi. 17 gündem maddesinin karara bağlandığı toplantıda, Cudi Dağında şehit düşen Başpolis Kadir Canin eşi Ayşe Canın şehidin isminin bir parka verilmesi talebi oy birliğiyle kabul edildi.
     Kararla Atatürk Mahallesinde yenilenen bir parkın ismi Şehit Başpolis Kadir Can olarak değiştirildi. Başkan Tütüncü, toplantıda yaptığı konuşmada, şehitlere rahmet, ailelerine sabır diledi. Kararın oy birliğiyle alınmasına dikkati çeken Tütüncü, AK Partili, MHPli ve CHPli meclis üyelerine teşekkür etti.
     Tütüncü, Şehidin eşi Ayşe Canın talebini meclisimiz bir vefa duygusuyla oy birliğiyle yerine getirdi. Şahsım ve Kepez Belediye Meclisi olarak şehit ailelerimizin, gazilerimizin her zaman yanındayız ve emrindeyiz dedi.
     Öte yandan, bütçenin görüşüleceği devam meclisi 8 Ekim Pazartesi günü yapılacak.
    
     Muhabir: Bekir Bektaş
     Yayıncı: Güç Gönel
<< Önceki Haber Şehit polisin adı Kepezde bir parka Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER