Şehit Üsteğmen Okan Melikoğlunun adı ölümsüzleşti

Şehit Üsteğmen Okan Melikoğlunun adı ölümsüzleşti -Ordu Belediyesi tarafından Şehit Üsteğmen Okan Melikoğlunun adı Kumbaşı Mahallesinde bir caddeye verildi


ORDU (A.A) - Ordu Belediyesi tarafından, 16 Martta Afganistanda Türk helikopterinin düşmesi sonucu şehit olan Üsteğmen Okan Melikoğlunun adı Kumbaşı Mahallesinde bir caddeye verildi.
     Belediyeden yapılan yazılı açıklamada, konu ile ilgili meclis toplantısının yapıldığı ve kararın oy birliği ile alındığı belirtildi.
     Açıklamada, şöyle denildi:
     Şehit Üsteğmen Okan Melikoğlunun çocukluğunun geçtiği ve evinin bulunduğu Kumbaşı mahallesindeki Cezaevi caddesine ismi verilerek ölümsüzleştirildi. Bilindiği gibi Ordu Belediyesi olarak özellikle şehit isimlerini yeni yaptığımız parklara veriyoruz. Onların bu vatan için akıttıkları kan herkes için çok değerlidir. Şahadet mertebesine ulaşmış aziz şehitlerimizi unutmamak adına vatansever şehidimiz Okan Melikoğlunun adını bu caddeye vermeyi uygun gördük. Teklif oy birliği ile meclis toplantısında kabul edilerek Cezaevi caddesinin yeni adı Şehit Üsteğmen Okan Melikoğlu olarak değiştirildi.
    
     Muhabir: Hayati Akçay
     Yayıncı: Dilek Sezen
<< Önceki Haber Şehit Üsteğmen Okan Melikoğlunun adı ölümsüzleşti Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER